Weber: "Schumacher nu va concura pentru Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.07.2009
Managerul lui Michael Schumacher a exclus posibilitatea ca septuplul campion mondial sa piloteze pentru Ferrari in locul lui Felipe Massa.

Numele lui Michael Schumacher a fost vehiculat insistent drept posibil inlocuitor pentru Felipe massa la Ferrari in a doua parte a sezonului, dupa ce brazilianul a suferit un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Speculatiile au fost amplificate marti de Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant a fostului pilot afirmand ca Schumacher va lua in considerare o eventuala propunere a Scuderiei Ferrari.

Totusi, Willi Weber, managerul lui Schumacher, sustine ca nu exista nicio sansa ca aceasta ipoteza sa se adevereasca.

"Indiferent cine va sta in monopost la urmatoarea cursa de la Valencia, nu va fi Michael Schumacher. Nu sunt 100% sigur. Sunt 200% sigur. Presiunea pe umerii lui ar fi uriasa. Lumea s-ar astepta ca el sa castige, dar nu a pilotat aceasta masina. Cand pilota, Michael se apropia cat mai mult de perfectiune. In acest caz, nu ar fi vorba de perfectiune, ci de un pariu. Si acesta nu este stilul lui Schumacher", a explicat el.

Via | DailyMail

Comentarii (5)

  • Schumacher Nr 1
    Cert este faptul ca daca ar revenii, F1 ar castiga ceva mai multi spectatori fiindca sunt totusi destul de goale tribunele, si sansa de al vedea pe REGE ar fi apreciata, indiferent de rzultate!
    0 0
  • Schumacher Nr 1
    binenteles ca ar fi o lovitura de imagine extraordinara.
    Ferrari ar salva sezonul.
    0 0
  • Schumacher
    daca ar reveni chiar si pentru o singura cursa ar fi minunat ,cine nu vrea sa -l vada din nou la volan?
    0 0
  • sch
    Nu are ce mai cauta in F1. Are 40 de ani ar trebui sa stea linistit sau daca va participa poate il va scoate pe Button in decor asa cum l-a scos pe Villneuve sau va parca masina in vreun viraj cum a parcat-o la Monaco in 2006. Schumacher cand nu mai poate o ia razna si decat sa o ia mai bine sta pe tusa!!!
    0 0
  • Schumi is back
    si totusi revine: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090729190859.shtml
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru