Whitmarsh: "Nu vor fi schimbari dramatice la McLaren"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.01.2009
Martin Whitmarsh, viitorul sef al echipei McLaren, spune ca nu vor exista schimbari dramatice odata cu plecarea lui Ron Dennis din aceasta functie.

Dennis a anuntat vineri, in cadrul lansarii noului monopost MP4-24, ca va renunta la functia de sef al echipei la 1 martie pentru a se dedica unor activitati mai ample in cadrul grupului McLaren.

Locul sau va fi preluat de actualul CEO al echipei, Martin Whitmarsh. Acesta anticipeaza ca tranzitia va fi una foarte usoara, intrucat britanicul a colaborat cu Dennis timp de doua decenii.

"Am lucrat cu Dennis 20 de ani si toata lumea stie cat de bine functioneaza aceasta echipa. A fost o tranzitie, iar Ron a ajuns intr-un anumit punct", a declarat Whitmarsh. "Ron a fost cel care a hotarat momentul potrivit, nu l-am fortat niciodata si nu am vrut nicio influenta externa in aceasta privinta".

Whitmarsh a specificat ca are relatii foarte bune cu toti cei patru piloti ai echipei, motiv pentru care considera ca lucrurile vor merge in continuare foarte bine la echipa din acest punct de vedere. "Am fost foarte implicat in prima parte a carierei lui Lewis Hamilton. Daca intram in aceasta echipa din exterior, s-ar fi putut prezice schimbari dramatice, dar am avut o anumita influenta pana acum.

Aceasta influenta s-a marit in acest an si sunt foarte multumit de asta".

"Sunt foarte norocos sa am o relatie grozava cu toti cei patru piloti ai nostri si avem o echipa armonioasa cu o multime de oameni grozavi. Suntem o echipa grozava. Sunt cateva foarte puternice in Formula 1 pe care trebuie sa le batem", a mai precizat viitorul sef al echipei McLaren.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru