Williams nu exclude schimbarea furnizorului de motoare

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.06.2010
Williams susţine că în acest moment doreşte să continue colaborarea cu Cosworth, însă nu exclude posibilitatea de a alege un nou furnizor de motoare.

Presa internaţională a speculat recent că Williams intenţionează să rezilieze contractul cu Cosworth pentru furnizarea motoarelor şi să încheie un parteneriat similar cu Renault, întrucât este nemulţumită de performanţă actualelor unităţi.

Oficialii constructorului britanic au negat informaţiile, iar acum a venit rândul celor de la Williams să afirme că, cel puţin deocamdată, nu au planuri în acest sens. Cu toate acestea, britanicii nu doresc să excludă varianta de a schimba furnzirul de motoare până la finalul anului.

"Ai conflicte cu nevasta, dar ştii că există un interes comun şi cred că acesta este şi cazul nostru. Nu avem planuri să schimbăm partenerul pentru motoare şi nu dorim să înlocuim motoarele. Dar pur şi simplu nu vrea să exclud această posibilitate pentru că ar fi stupid să fac asta", a declarat Adam Parr, CEO-ul Williams, citat de publicaţia online GPWeek.

O altă echipă creditata cu şanse să utilizeze motoare Renault în sezonul viitor este Lotus Racing.

Via | GPWeek

Comentarii (2)

  • Williams Renault
    4 0
  • Williams Renault...
    ...ce nume glorios !!!!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru