Williams susține că a găsit soluțiile potrivite pentru viitorul sezon de Formula 1: “Am făcut 5 pași înapoi și 10 pași înainte”

de Paul Cosma, Foto: F1
Marti, 13.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Optimismul este în creștere la Williams, echipa fiind încrezătoare că a găsit soluțiile potrivite pentru următorul sezon de Formula 1, dar și să obțină mai multe puncte în acest an.

Cu doar un punct în 12 curse, Williams a avut o jumătate de an dezamăgitoare pentru o echipă obișnuită în trecut cu locurile fruntașe în F1.

Totuși, șefii Williams nu dezarmează și susțin că acum se află pe drumul potrivit, după o serie de upgrade-uri introduse în ultimele curse. Potrivit lui Claire Williams, munca depusă în ultimele luni a început să dea roade, principala slăbiciune a mașinii fiind partea aerodinamică.

“George (n.a. Russell) a explicat că s-a simțit de parcă am făcut 5 pași înapoi pentru 10 pași înainte. Noi suntem de aceeași părere și a fost nevoie de o lungă așteptare pentru a vedea rezultatele. Cred că se poate vedea progresul și sper că continuăm pe aceeași linie cât mai rapid,” a explicat Williams cu privire la dezvoltarea pachetului aerodinamic al monoposturilor sale.

Williams se arată încrezătoare și spune că, la ora actuală, echipa este într-o poziție mult mai bună pentru a se apropia de locurile 9-10 și pentru a continua dezvoltarea pentru sezonul următor.

Via F1

Comentarii (1)

  • Costel
    0,2 % din punctele obtinute de mercedes dupa 12/21 curse !

    Claire,cu toata consideratia si condescendenta pentru tine in special dar si pentru orice reprezentanta a sexului frumos in general care pretuieste si totodata aseaza binele F1 mai presus de binele personal , ii momentul ca tocmai tu , demna urmasa a ilustrului Frank , sa faci 1000 de pasi inapoi fiindca performanta in motorsport ii in cele mai multe dintre cazuri doar fumisterie atunci cand sexul slab interfereaza cu aceasta disciplina etalon iar discretia in care s-o cufundat WilliamsF1 in ultimul cincinal din cauza rezultatelor rizibile de-a dreptul nu face altceva decat sa-mi sustina neprecupetit recomandarea
    9 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru