Williams va furniza sisteme hidraulice pentru alte echipe în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.09.2010
Williams a confirmat că va furniza sisteme hidraulice pentru mai multe echipe începând de anul viitor, fără însă să specifice numele acestora.

Dacă echipele de top din Formula 1 îşi dezvoltă propriile sisteme hidraulice, echipele mici preferă să le achiziţioneze de la producători externi sau de la rivali.

Williams este una dintre echipele care şi-ar putea lărgi sfera de influenţă în viitorul apropiat, întrucât va furniza sisteme hidraulice pentru alte echipe începând de anul viitor, potrivit declaraţiilor făcute de Sam Michael, directorul tehnic al team-ului. "Am fost solicitaţi şi am ajuns la un acord", a declarat britanicul pentru site-ul motorline.cc.

Michael nu a menţionat numele echipelor cu care Williams a semnat astfel de acorduri pentru anul viitor, însă se speculează că este vorba în primul rând de echipele care au debutat în competiţie în acest sezon.

Lotus, Virgin Racing şi Hispania au utilizat un sistem hidraulic standard dezvoltat de compania Xtrac, însă acesta a avut numeroase probleme de fiabilitate. Totuşi, se vehiculează că Lotus îşi va dezvolta propriul sistem hidraulic pentru anul viitor în loc să se bazeze pe soluţiile furnizate de una dintre echipele rivale.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru