3xVIDEO: Trei reclame ingenioase pentru noul Peugeot 208 GTi

de Sebastian Toma
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot promovează sunetul şi pasiunea lui 208 GTi în trei spoturi publicitare noi, care evocă efectul celor doi factori asupra vieţilor unor oameni aparent obişnuiţi.

Urmareste Automarket
Peugeot 208 GTi este unul dintre modelele pe care fanii mărcii din Sochaux le aşteptau de multă vreme. Noua generaţie a subcompactei sportive prezintă o motorizare 1.6 THP de 200 CP, cuplată unei transmisii manuale cu şase trepte. Aceasta promite un timp 0-100 km/h mai mic de şapte secunde şi o viteză maximă de peste 230 km/h. Emisiile de CO2 sunt cotate la 145 grame pe kilometru, iar francezii promit un sunet deosebit, promovat în trei clipuri publicitare publicate pe canalul oficial de Youtube al constructorului din Hexagon.

În raport cu un 208 standard, versiunea GTI are un ecartament faţă mărit cu 10 milimetri, în timp ce ecartamentul spate este mărit cu 20 de milimetri.

Suspensia spate a păstrat configuraţia cu bară de torsiune, dar francezii promit o experienţă ”incisivă” la volan. Direcţia este mai fermă, barele antiruliu au fost întărite, iar caroseria este şi ea mai rigidă. Peugeot 208 GTI are şi un set de arcuri sport şi amortizoare sport, care menţin legătura cu şoseaua printr-un set de jante din aliaj de 17 inch, echipate cu anvelope 205/45.

Peugeot 208 GTI are o masă de 1.160 kilograme, cu 80 de kilograme mai mică decât cea a lui Renault Clio III RS şi 165 de kilograme mai mică decât cea a lui 207 GTI. În raport cu versiunea standard, modelul are un aspect estetic deosebit, marcat de bosajele umflate ale aripilor, pragurile laterale mai mari, luminile de zi cu LED-uri şi grila faţă redesenată. Peugeot oferă o nuanţă specială pentru acest model, care are ornamente ce amintesc de vechiul 205 GTI. Interiorul modelului franţuzesc prezintă o serie de elemnte cu design sportiv.

Via | Peugeot

Comentarii (8)

  • Personal sper sa fie deasupra celor din clasa sa cei de la Peugeot prin 208 gti. Deocamdata, pe hartie, date tehnice se pare ca da. Si bravo pt cutia manuale pastrata !
    9 26
  • Ce nu stiu multi este faptul ca si 207 rc a fost un model reusit. Avea doar 175 CP si era mai greu decat concurenta dar sasiul era extraordinar, pe majoritatea circuitelor clio rs care avea 200 cp si era mai usor era cu doar 0.2 maxim 0.5 s in fata lui 207... toata lumea stie clio-ul rs drept un etalon in clasa sa dar putini stiu ca 207-ele cu doar 175 cp batea la fund mini cooper-ul s cu acelasi motor, corsa opc si restul pe circuite... sigur, nu era cea mai frumoasa masina din segment, nici nu avea cel mai bun demaraj 0-100 insa sasiul si motorul 1.6 thp dezvoltat impreuna cu bmw aplicand tehnologia high-pressure de la hdi-uri la benzina erau de nota 10. Sa vedem ce poate si noua generatie 208. Pentru fanatici, nu va agitati, sunt doar niste fiare si toate fac cam acelasi lucru, oricum 9-10 oameni nu stiu sa le conduca la limita. Numai bine.
    8 20
  • *am vrut sa zic 9 din 10 oameni.
    3 11
  • daaaa spera tu... Peugeot este deasupra sigur... IN POD !
    15 8
  • Ppffffff.... Da' ce am lovit in reno... Vai vai câte manute... Mai vorbim, asteptam sa vedem 208gti vs clito pe circuit.
    4 12
  • pejo , reno ... sau ce insemna sa fii taran semialfabetizat cu internet...
    10 1
  • e cam copiata dupa
    http://www.youtube.com/watch?v=zFSs4LlRW9E
    2 0
  • Vrabia malai viseaza...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru