ABT a dezvoltat un pachet de performanță pentru Volkswagen Touareg: motorul diesel V8 oferă acum 500 CP și 970 Nm

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Touareg. Vârful de gamă echipat cu motorul diesel V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 500 CP și 970 Nm.

La începutul acestui an, Volkswagen a anunțat că introduce în gama Touareg și o motorizare diesel V8. Propulsorul de 4.0 litri dezvoltă 421 de cai putere și 900 Nm.

Acum, casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru cel mai mare SUV din gama Volkswagen. Mulțumită unității ABT Engine Control (AEC), motorul diesel V8 dezvoltă acum 500 de cai putere și 970 Nm. Pentru moment, reprezentanții ABT Sportsline nu au comunicat nici timpul necesar pentru sprintul 0-100 km/h și nici viteza maximă oferită de Touareg în noua configurație. Versiunea de serie a lui Touareg V8 TDI poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.

În același timp, reprezentații casei de tuning menționează că au dezvoltat un kit de performanță și pentru motorizarea V6 de 3.0 litri. Standard, cea mai generoasă versiune dezvoltă 286 de cai putere și 600 Nm, dar mulțumită unei noi unități de control, resursele ajung la 330 CP și 650 Nm.

Pentru partea estetică, ABT Sportsline a pregătit rame noi pentru prizele de aer, o grilă de culoare neagră, o aripă spate nouă și jante de 22 de inch vopsite în două nuanțe (gri și negru).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru