ABT lansează un kit complet pentru gama Volkswagen Transporter T6.1: pachet aerodinamic special și motorizări cu până la 226 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 07.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german ABT Sportsline a dezvoltat un kit de caroserie și pachete de performanță pentru gama Volkswagen Transporter T6.1. Modificările exterioare sunt disponibile pentru toate motorizările din gamă, în timp ce kit-ul de performanță se adresează doar versiunilor de top.

La finalul lunii trecute, tunerul german ABT Sportsline a lansat un pachet de performanță pentru Volkswagen Multivan facelift. Acum, nemții menționează că acel kit poate fi instalat pe toate versiunile din gama Volkswagen Transporter T6.1.

Variantele echipate cu motorul diesel de 2.0 litri TDI cu 150 CP primesc o unitate de control capabilă să mărească resursele până la 180 CP și 400 Nm (+60 Nm). Pentru versiunile comandate cu motorul de 2.0 litri biTDI (199 CP, 450 Nm), unitatea de control propune 226 CP și 490 Nm.

Acum, ABT Sportsline a dezvoltat și un pachet aerodinamic special pentru gama Transporter T6.1. Tunerul german propune un splitter frontal special, o grilă modificată, praguri laterale noi, un difuzor spate, o aripă spate generoasă și patru terminații de culoare neagră pentru sistemul de evacuare.

Conform oficialilor ABT Sportsline, pachetul estetic poate fi comandat pe toate versiunile de motorizare. În plus, tunerul german are în ofertă și jante cu design special cu diametrul de 19 sau 20 de inch.

Pe lista modificărilor, ABT Sportsline a trecut și un pachet de suspensii semnat de Bilstein, garda la sol a modelelor din gama Transporter T6.1 urmând să poată fi redusă cu o valoare curpinsă între 40 și 70 de milimetri.

Pachetul complet pregătit de tunerul german va fi disponibil începând cu luna martie a acestui an.

Comentarii (2)

  • Da,stiu,nu polueaza mai mult ca un Suzuki Jimny de 1.5 aspirat pentra ca se face media de poluare a masinilor vandute din cadrul vag,a celor hibride si electeice,blablablablabla....
    5 3
  • WOW ! Bravo VW & ABT ! Arata senzational ! Ce duba de vacante si familie este aceasta duba extrem de puternica. Daca o familie are nevoie de o duba de vacante si de familie si trebuie sa fie si foarte puternica pentru ca poate au multe bagaje sau calatoresc mult si chiar si prin Germania iar banii nu sunt o problema aceasta este cea mai bun a alegere sau daca au nevoie de o autorulota foarte mare si puternica si spatioasa exista si VW Multivan.
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru