Volkswagen Multivan

Miercuri, 25 Mai 2022 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Kia EV6, 4 stele pentru Peugeot 308 și Opel Astra

În cea mai recentă sesiune de teste de siguranță, organizația Euro NCAP, a testat 6 mașini: Kia EV6, Mercedes-Benz Clasa C, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo C40 Recharge și Volkswagen Multivan.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Multivan debutează oficial cu versiune plug-in hybrid

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Multivan. Aceasta este dezvoltată pe arhitectura MQB și este disponibilă, pentru prima dată, în versiune plug-in hybrid.
Luni, 26 Aprilie 2021 | Modele noi

Teaser nou pentru viitorul Volkswagen Multivan: interior versatil și plafon panoramic de dimensiuni considerabile

Divizia de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a publicat un nou teaser video care anunță lansarea viitorului Volkswagen Transporter, în variantă Multivan. Clipul dă câteva detalii despre interiorul autoutilitarei de pasageri.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Tuning

ABT lansează un kit complet pentru gama Volkswagen Transporter T6.1: pachet aerodinamic special și motorizări cu până la 226 CP

Tunerul german ABT Sportsline a dezvoltat un kit de caroserie și pachete de performanță pentru gama Volkswagen Transporter T6.1. Modificările exterioare sunt disponibile pentru toate motorizările din gamă, în timp ce kit-ul de performanță se adresează doar versiunilor de top.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Tuning

Volkswagen Multivan facelift, preparat de ABT Sportsline: suspensie Bilstein și versiuni cu până la 226 de cai putere

Tunerul ABT Spotsline a dezvoltat un pachet de performanță pentru Volkswagen Multivan facelift. Unitatea diesel de 2.0 litri TDI oferă acum 180 CP, în timp ce versiunea de 2.0 litri biTDI dezvoltă 226 CP.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Volkswagen Multivan facelift: instrumentar digital de bord, numeroase sisteme de siguranță și versiune electrică dezvoltată cu ajutorul tunerului ABT

Volkswagen a publicat primele imagini cu noul Multivan facelift. Modelul constructorului german a primit mici modificări la nivel estetic, un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și o versiune electrică dezvoltată în colaborare cu ABT. Aceasta din urmă oferă 112 CP și o autonomie de până la 400 de kilometri (ciclul NEDC).
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

"Bus-ul" Volkswagen ajunge la 70 de ani: VW Multivan primește o ediție specială dedicată strămoșului său

Celebrul Volkswagen Bulli, unul dintre simbolurile mărcii germane, împlinește 70 de ani în 2017. Motiv pentru care nemții au dezvoltat o versiune aniversară a lui Multivan.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor

Volkswagen a prezentat la Frankfurt conceptul MultiVan PanAmericana. Acesta este o variantă modificată a utilitarei din oferta producătorului german și este capabilă să primească o motocicletă în portbagaj.
Luni, 07 Martie 2011 | Modele noi

Volkswagen Multivan BlueMotion consumă 6.4 litri/100 km

Volkswagen a prezentat la Geneva cel mai economic Multivan din istorie. Echipat cu un TDI de 114 cai putere, modelul consumă doar 6.4 litri/100 de km.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

VW aduce o versiune aniversară a lui Multivan la Hanovra

Volkswagen va prezenta Multivan Edition 25 la Târgul pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Intern

Volkswagen a lansat noul Transporter in Romania

Divizia de autovehicule comerciale a celor de la Volkswagen a lansat in Romania noua gama Transporter. Aceasta beneficiaza de cinci motorizari si este disponibila pentru comanda in 460 de versiuni.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Transporter, Volkswagen Transporter, Multivan, Volkswagen Multivan, VW Transporter, Volkswagen Caravelle, Caravelle, VW Multivan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru