Teaser nou pentru viitorul Volkswagen Multivan: interior versatil și plafon panoramic de dimensiuni considerabile

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a publicat un nou teaser video care anunță lansarea viitorului Volkswagen Transporter, în variantă Multivan. Clipul dă câteva detalii despre interiorul autoutilitarei de pasageri.

Volkswagen urmează să lanseze noul Multivan (T7) în luna iunie, dar până atunci, constructorul german de automobile a anunțat că va publica diverse materiale de tip teaser pentru a mai îndulci așteptarea.

După imaginea care trăda partea frontală, de acum o lună, nemții au dezvăluit acum un clip video cu soluțiile propuse de interiorul versatil al noului Multivan T7.

Noua generație Multivan va fi prima echipată doar cu scaune individuale, ceea ce înseamnă că bancheta de pe rândul trei a fost eliminată. Poziția scaunelor va putea fi schimbată foarte ușor, susțin nemții. Totodată, scaunele de pe rândurile doi și trei vor putea fi scoase pentru a face loc unei încărcături mai voluminoase.

Celebra masă, prezentă în habitaclul unui Multivan încă din 1985, a fost reinventată. Interiorul va fi mai luminos ca oricând, mulțumită unor geamuri de dimensiuni mari și a unui plafon panoramic generos.

Volkswagen nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noul Multivan, dar a precizat că va fi disponibil, încă de la lansare, într-o versiune plug-in hybrid.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

Comentarii (3)

  • inexorabil
    D-le Alexandru, cunoaşteţi semantica lui “versatil” ? Sau vă înscrieţi în categoria/tematica judecătorilor “frustraţilor” (în loc de nevrozaţi) ?

    La urma urmei, cu toţii îmbrăţişăm “europenismul” şi, deci, fugim ca dracu’ de tămâie de “conspiraţionism”.

    Cică a scăzut calitatea comentariilor pe AM…Dar a articolelor???

    On topping.
    VW Nutzfahrzeuge din irepetabilul secol al XX-lea = CAPODOPERĂ (mai ales T3 şi LT gen. 1).
    VWN de astăzi = o picătură din acelaşi ocean (în curând, din e-ocean).

    PS. Modul în care “VW” ID. Buzz încearcă să imite (cu sens explicit de a “evoca”, de a “conserva”, de a “duce legenda mai departe”) caroseria deschizătorului de drumuri T1 mi se pare eminamente greţos…Nu i s-ar cuveni decât replica etern actualului Eminescu: “Dar lăsați măcar strămoșii ca să doarmă-n colb de cronici; / Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici”…
    14 3
  • Mai pe scurt și doar aparent offtopic: M-am benoclat azi de curiozitate (după mulți ani) pe configuratorul VW și am crezut că am boala vacii nebune: :-)
    - Transporter California 6.1 (2.0 TDI 150 CP)... incepand cu 83.753,39 € !!!

    Mașina poporului, ce să zic.
    22 0
  • inexorabil
    Maşina poporului, încasările…Soborului ;)
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru