VW aduce o versiune aniversară a lui Multivan la Hanovra

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.09.2010
Volkswagen va prezenta Multivan Edition 25 la Târgul pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Oficialii Volkswagen au anunţat că vor prezenta ediţia aniversară Multivan la Târgul Vehiculelor Comerciale de la Hanovra. Versiunea respectivă aniversează un sfert de veac de existenţă a lui Multivan, iar ediţia specială este oferită în serie limitată. Cei de la Volkswagen nu au specificat exact câte unităţi Multivan Edition 25 vor produce şi dacă este singura ediţie specială a acestui model sau dacă pregătesc încă o surpriză pentru fanii lor.

VW Multivan Edition 25 este bazat pe nivelul de echipare Comfortline şi include un set de elemente care îi conferă un aspect special. Astfel, plafonul a fost vopsit în negru mat, blocurile optice au un fundal negru, stopurile sunt şi ele fumurii, iar jantele standard au fost înlocuite cu elemente de 18 inch care sunt vopsite şi ele în negru. Marginile pragurilor laterale sunt marcate cu denumirea acestui model.

Versiunea Comfortline a lui Volkswagen T5 Multivan porneşte de la 35.371 de euro în România cu TVA inclus.

Versiunea respectivă este echipată cu un motor diesel de 1.9 litri, dar vâful gamei Multivan este reprezentat de un motor V6 de 3.2 litri cuplat unei transmisii automate. În cazul versiunii Highline 3.2 V6 a lui Multivan, preţul de pornire este de 50.216 euro. Aceeaşi motorizare este oferită şi cu nivelul de echipare Comfortline şi are un preţ de pornire de 44.230 de euro.

Via | Carscoop 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru