AC Schnitzer a creat un kit pentru BMW Seria 5 F10

de Sebastian Toma
Joi, 09.09.2010
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la AC Schnitzer, specializaţi în modificarea modelelor BMW, au realizat un pachet pentru noul Seria 5.

Germanii de la AC Schnitzer au prezentat noul lor pachet pentru BMW Seria 5. Kit-ul vine cu o serie de îmbuntătăţiri la nivelul manevrabilităţii şi modificări estetice, dar şi cu o creştere de putere pentru versiunea 530d. În materie de manevrabilitate, BMW Seria 5 a primit un set de arcuri care îi reduc garda la sol cu 25 de milimetri, un set de jante oferite atât în versiunea de 19 inch, cât şi în versiunea de 20 inch, alături de un sistem de frânare de peformanţă, care beneficiază de etriere cu opt pistonaşe.

Pachetul estetic se integrează foarte bine în aspectul general al lui Seria 5 F10 şi include şi elemente pentru interiorul modelului german. Astfel, exteriorul primeşte un nou spoiler faţă, o grilă faţă cromată, o fustă spate, un cozoroc de lunetă, un set de praguri laterale şi un spoiler amplasat pe capacul portbagajului. Interiorul primeşte un volan sport cu fibră de carbon, alături de o serie de elemente realizate din fibră de carbon.

Pachetul de modificări la interior este completat de un set de pedale sport din aluminiu.

Motorul lui BMW 530d a primit un plus de 41 CP graţie modificărilor operate la nivelul unităţii ECU. Inginerii Hamann lucrează la pachete pentru versiunile 520d, 525d şi 535d ale lui Seria 5 F10. Pe lângă unitatea ECU reprogramată, modelul a primit şi un sistem de evacuare nou, care beneficiază de finale cromate cu tips-uri speciale, dar cei de la Hamann au specificat că modificarea respectivă nu aduce niciun beneficiu în materie de putere, fiind prezent din raţiuni estetice.

Via | ZerCustoms

Comentarii (3)

  • george
    Arata foarte bine . Oricum seria 5 arata foarte bine oricum, masiv si din orice unghi il privesti este perfect. Tot despre BMW, pe autobild.com arata cum X5M este mai rapid ca Porsche Cayenne Turbo. Bravo BMW ,una dintre cele mai bune marci premii.
    2 2
  • the hep
    ce legatura are Hamann cu ACschintzer ?
    2 1
  • :)
    adevarul ca se strica mai greu asa..:)) degeaba arata bine daca nu avem unde sa mergem cu el!! doar nu il iei sa il tii in vitrina...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru