Accident de milioane de euro: un camion cu 9 supercaruri s-a răsturnat pe o autostradă lângă Paris

de Mircea Meşter
Luni, 01.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șoferul unui camion care transporta nouă mașini sport rare a avut unul dintre cele mai teribile weekend-uri din viață după ce s-a răsturnat pe o autostradă lângă Paris.

De obicei, apariția weekend-ului în peisaj este motiv de relaxare. Nu și pentru șoferul unui trailer care s-a răsturnat vineri după-amiază pe una dintre autostrăzile din apropierea Parisului. Din fericire nu e vorba de un accident cu victime umane, ci cu victime-mașini. Asta pentru că trailerul condus de un șofer din Franța transporta nouă supercar-uri și mașini sport care au fost distruse în urma accidentului.

Deși nu există foarte multe imagini surprinse de șoferii care au trecut prin zonă, cele câteva fotografii care au fost realizate acolo ne dovedesc faptul că dauna este una foarte dureroasă mai ales pentru compania de asigurări care a contractat acest transport. Astfel, între cele 9 mașini cu prețuri care depășesc 100.000 de euro se observă un Lamborghini Gallardo alb care a sfârșit pe plafon, un Ford Mustang Shelby GT500 albastru distrus complet pe partea stângă și un Ferrari F430 care probabil că va fi și el declarat daună totală în urma accidentului.

Cauzele care au dus la răsturnarea camionului care transporta mașinile nu au fost încă elucidate.

Comentarii (3)

  • hazard
    Zi de doliu in Pipera, se aud fotbalistii plangand dupa jucarii :P
    16 0
  • Un TIR cu refugiati nu se accidenta....
    9 1
  • transportul sigur era asigurat
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru