Accident pentru Gronholm in Irlanda

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 16.11.2007
Liderul din WRC a ratat penultima etapa a sezonului, iar marele favorit la titlu devine Sebastien Loeb.

Esential

104 puncte avea Marcus Gronholm in clasamentul general al pilotilor inainte de Raliul Irlandei.
100 puncte are Sebastien Loeb in clasamentul general WRC si daca nu abandoneza in Irlanda devine marele favorit la titlu.

In acest weekend se desfasoara Raliul Irlandei, penultima etapa din WRC. Sebastien Loeb a castigat prima proba speciala a zilei in Raliul Irlandei cu un avans de 3 secunde in fata coechipierului Dani Sordo si de 6 secunde in fata lui Marcus Gronholm.

Lucrurile au evoluat bine pentru Citroen care a continuat sa conduca prin Loeb si Sordo dupa primele patru speciale, din cele 20 programate. Marcus Gronholm s-a oprit aproape de finalul specialei a patra, finlandezul avand o violenta iesire in decor.

Chiar daca echipa BP-Ford va reusi sa puna masina la punct si Gronholm va putea lua startul in ziua de sambata, sansele sale de a termina in puncte sunt excluse, dupa ce ar lipsi de la startul celor sase probe ramase de disputat astazi.

Desi initial se anuntase ca cei doi membri ai echipajului sunt nevatamati, o ambulanta a fost trimisa la locul accidentului, ceea ce a dus la oprirea probei. Finlandezul si-a pierdut cunostinta in urma accidentelui suferit. Echipajul Ford a fost transportat la spital pentru investigatii suplimentare.

In urma cu cateva minute Gronholm a parasit spitalul pe picioarele sale, fiind in afara oricarui pericol.

Dublul campion mondial se va intoarce in parcul tehnic al echipei sale, dar nu va mai putea puncta in Raliul Irlandei. Deznodamantul pentru titlul mondial a ramas sa se joace in Raliul Marii Britanii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru