Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 02.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.

Acum câteva zile, oficialii Suzuki publicat prima fotografie cu viitoarea generație Swift Sport. Astăzi, niponii vin cu imagini noi cu hot hatch-ul pregătit să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Partea frontală a viitorului Swift Sport oferă o grilă retușată, un spoiler modificat, în timp ce în zona posterioară putem admira cele două terminații ale sistemului de evacuare, dar și un stop central inspirat de cele de pe monoposturile de Formula 1.

Interiorul lui Suzuki Swift Sport o să integreze scaune sport, un volan teșit în zona de jos și ceasuri de bord și elemente de plastic cu accente roșii.

Pentru moment, oficialii niponi nu au venit cu informații cu privire la motorizarea aleasă pentru Swift Sport. Totuși, zvonurile spun că hot hatch-ul va miza pe serviciile unității turbo de 1.4 litri pe care o găsim pe Vitara S. În cazul SUV-ului, motorul produce 140 de cai și 220 Nm.

Cu detalii finale despre Suzuki Swift Sport vom reveni după debutul de la Frankfurt.

Via | Carscoops

Comentarii (8)

  • Un nou Jimny pe cand ?
    3 0
  • dewdcw
    Va fi 1.0 Boosterjet!!
    0 2
  • Edikkk
    Suzuki stie sa lucreze la o masina. Cu peste 150 kg mai usoara (vreo 180kg chiar) decat precedenta versiune Sukuzi Swift se infinge la drum mult mai bine, accelereaza mai bine.

    Sa spunem ca i-au pastrat lungimea (sub 4 metri, vreo 3,6 !!) in timp ce ceilalti producatori auto maresc cu 10-20cm la fiecare versiune ajungand ditamai namilele de masini declarate "clasa mica" de te umfla rasul !

    Sa spunem ca vine si cu SVHS sistem micro-hibrid de folosire a energiei cinetice la decelerare si folosirea ei la accelare ?
    (sistem cu o baterie in plus, sistem copiat apoi de Boch pe o baterie de 48V care este folosit de anumite masini lansate anul acesta - vezi Renault Espace in UK, etc)

    Dar cele germane ????

    Bat pasul pe loc.... ego... frumusete... in rest motoare vechi... idei vechi... nimic nou
    10 3
  • fweere
    @Edikk ... infinge....mda..bun rau Suzuki asta!!
    5 1
  • andrei
    Masina are 3.86m. Un Ibiza este cu 20cm mai lung, dar este mult mai spatios, portbagajul e cu 100l mai mare, ampatamentul este mai lung etc.
    Swift e un model de buget, sa nu exageram. Si daca vechiul model era ca o gura de aer proaspat, noul model este fad, neinspirat. Asta ca sa nu spun urat.
    4 6
  • @Edikk

    Mda ... Pai bat pasul pe loc masinile germane pentru ca, ce; putin in materie de siguranta nu pot fi ajnse de Suzuki Swift cu al sau numar infim de stele EuroNCAP. prin urmare, indiferent cu ce vine, sau pe langa toate cele cu care vine, mai vine si cu un nivel de siguranta de Logan ca tot iti placea comparatia asta ...

    Dar, sigur, vorbim de o conspiratie mondiala care actioneaza in favoarea nemtilor asemeni celei pe care o faceai vinovata pentru lipsa ciocolatei romanesti din market-uri.

    Recunosc, m-ai pacalit! Initial am crezut ca nu esti Madalescu/Mafia etc... Se pare ca m-am inselat, iar faza cu ciocolata romaeasca era o diversiune sau o reminisecenta de la ultima trecere a Prutului in sens invers... ca n-aveti Lidl in RM ....
    1 6
  • Edikkk
    dle Misha unele masini au 5 stele EuroNCAP pentru ca sunt muuuult favorizate testele pentru masini mari

    Pai un Audi Q7 si un BMW X7 ditamai autobuzele de peste 2,2 tone cred si eu ca o sa ia mai multe stele decat o masina mica

    Dar daca astia sunt cumparatorii la autobuzele germane, sa fie mari de frica in accident sa nu moara, sa "se urce" peste tine ca au creieru mic, este partea a doua.

    Bat pasul pe loc ca este plina lumea dealde dinastia care au probleme si isi cumpara autobuze ca sa isi arate "nivelul social" si sa impresioneze, pentru ca prin propria persoana nu reusesc.
    7 0
  • Noul Jimny:

    https://www.carsguide.com.au/oversteer/spied-again-suzuki-jimny-old-meets-new-58489
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru