Suzuki Swift

Luni, 01 Iulie 2019 | Intern

Recall pentru Suzuki Swift în România: airbag-urile laterale se pot declanșa la “închiderea mai puternică a portierelor spate”

Reprezentanța Suzuki în România a anunțat autoritățile de la noi că va chema în service peste 2.000 de unități Swift pentru remedierea unei probleme la airbag-urile laterale. Un defect de fabricație poate duce la declanșarea airbag-urilor dacă trântești ușa mai tare.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Suzuki a lansat noua generație Swift Sport: 970 de kilograme și motor de 140 de cai

Suzuki a prezentat noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Micuțul model nipon are 970 de kilograme și un motor de 140 de cai putere.
Miercuri, 02 August 2017 | Modele noi

Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Istoria continuă: Suzuki lansează noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Suzuki a publicat prima imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Modelul producătorului nipon va fi expus în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.
Marti, 27 Decembrie 2016 | GENEVA 2017

Noua generație Suzuki Swift: cel mai popular model al mărcii japoneze se relansează

A patra generație a hatchback-ului subcompact Suzuki Swift vine cu două motorizări pe benzină completate de o versiune mild hybrid fără încărcare la priză.
Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

Primele imagini ale noii generații Suzuki Swift aprind competiția în segmentul mic

Suzuki va reveni cu un model complet nou în segmentul subcompact, la finalul acestui an. Japonezii vor lansa noua generație a modelului Swift.
Marti, 25 August 2015 | Modele noi

Suzuki Baleno se va vinde și în Europa ca o alternativă mai spațioasă a lui Swift

Suzuki va introduce în această toamnă un nou model, destinat și pieței din Europa. Acesta se va numi Baleno și va fi primul model al constructorului japonez echipat cu un motor turbo de un litru.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Suzuki va lansa șase modele noi până în 2017: Vitara și Swift se află printre ele

Suzuki va reîntineri gama sa cu șase noi modele, prgramate să debuteze pe piață până în 2017. Primele pe listă sunt noile Vitara și Celerio.
Marti, 18 Iunie 2013 | Modele noi

Suzuki Swift facelift, primele imagini ale versiunii restilizate

Primele imagini ale lui Suzuki Swift în versiunea restilizată au fost publicate din greşeală pe internet. Modelul a fost deconspirat de importatorul Suzuki în Belgia.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Industrie

Suzuki a produs 3 milioane de unităţi Swift

Suzuki a anunţat că micul Swift a ajuns deja la trei milioane de unităţi vândute. Recordul de producţie vine la numai doi ani după ce Swift depăşise două milioane de exemplare vândute.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Industrie

Suzuki şi Volkswagen nu se mai luptă pentru numele "GTI"

Volkswagen a renunţat la apelul în instanţă referitor la decizia care le permitea celor de la Suzuki să folosească numele "GTi" pentru modelele sale.
Joi, 22 Martie 2012 | Industrie

Suzuki a câştigat în instanţă dreptul de a folosi numele GTI

Curtea Generală de Justiţie a Uniunii Europene le-a acordat japonezilor de la Suzuki dreptul de a folosi numele GTi pentru modelele sale.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Concepte

Suzuki aduce trei concepte ecologice la Salonul Auto de la Tokyo

Suzuki Swift primeşte o versiune hibridă în serie la Salonul Auto de la Tokyo, alături de doi fraţi mai mici, dar la fel de ecologici: Q-Concept şi Regina. Din păcate, toate trei sunt doar concepte.
Miercuri, 10 August 2011 | Modele noi

OFICIAL. Faceţi cunoştinţă cu noul Suzuki Swift Sport!

Suzuki a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului Swift Sport. Modelul de segment B vine cu 136 de cai putere şi un cuplu motor de 160 Nm.
Sambata, 07 Mai 2011 | Modele noi

Suzuki dezvoltă un Swift hibrid cu autonomie extinsă

Suzuki doreşte să devină un rival de temut pe piaţa hibridelor pentru Toyota şi Honda,iar pentru a-şi atinge planurile, aceştia lucrează la o versiune cu autonomie extinsă a lui Swift hibrid.
Miercuri, 09 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Conceptul Suzuki Swift-S va debuta la Geneva

Suzuki Swift va fi prezent într-o versiune sportivă la Salonul Auto de la Geneva. Modelul se numeşte Swift-S şi are şanse de intrare în producţie.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Honda CR-Z este Maşina Anului în Japonia

Honda CR-Z a devenit Maşina Anului 2011 în Japonia. Modelul a fost urmat pe podium de Volkswagen Polo şi Suzuki Swift. Hibridul l-a surclasat pe Polo la o diferenţă de şapte puncte.

Tag-uri similare

Salonul Auto, Nurburgring, hibrid, Suzuki, Tokyo, Suzuki Swift, Swift, Suzuki Swift Sport, Salon Auto Tokyo, Swift Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru