Suzuki Swift

Luni, 18 Octombrie 2010 | Siguranta

Suzuki face recall în Japonia pentru a-i strânge oglinzile lui Swift

Vibraţiile puternice ar putea duce la slăbirea şuruburilor care fixează oglinzile laterale a patru modele Suzuki, motiv pentru care producătorul nipon de automobile a declanşat un recall în Japonia.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Honda Jazz Hybrid şi noul Suzuki Swift au venit la Paris

Versiunea hibridă a popularului Honda Jazz a sosit zilele acestea la Paris. Aproape de conaţionalii japonezi s-a aflat şi Suzuki, cu al său Swift de nouă generaţie şi sedanul Kizashi.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testează noua generaţie Suzuki Swift

Autocar a testat noua generaţie a modelului subcompact Suzuki Swift. Deşi seamănă foarte mult cu predecesorul, japonezul vine cu mai multe modificări de substanţă.
Miercuri, 25 August 2010 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru noile Citroen C4 şi Hyundai ix35

Citroen C4, Hyundai ix35, Honda CR-Z şi Suzuki Swift au primit câte cinci stele din partea EuroNCAP la testele de siguranţă.
Joi, 10 Iunie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Suzuki a prezentat noua generaţie Swift

Suzuki a dezvăluit primele informaţii şi imagini ale noii generaţii Swift. Modelul vine cu un design uşor revizuit, cu motoare noi şi cu dimensiuni ceva mai mari.
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

Suzuki va lansa o editie speciala a lui Swift Sport

Suzuki va lansa o editie limitata a lui Swift Sport cu ocazia unui festival de muzica Rock organizat la circuitul de la Nurburgring. Modelul va fi produs in 700 de exemplare si are un pret de pornire de 17.990 de euro.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Suzuki Swift vine la Tokyo in versiune hibrida

Suzuki va prezenta o versiune plug-in hibrid a lui Swift la Salonul Auto de la Tokyo din aceasta luna. Modelul are un tren de rulare care functioneaza in acelasi mod ca cel al lui Chevrolet Volt.

Tag-uri similare

Salonul Auto, Nurburgring, hibrid, Suzuki, Tokyo, Suzuki Swift, Swift, Suzuki Swift Sport, Salon Auto Tokyo, Swift Sport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru