Suzuki face recall în Japonia pentru a-i strânge oglinzile lui Swift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.10.2010
Vibraţiile puternice ar putea duce la slăbirea şuruburilor care fixează oglinzile laterale a patru modele Suzuki, motiv pentru care producătorul nipon de automobile a declanşat un recall în Japonia.

Japonezii de la Suzuki au anunţat că vor opera un recall de 280.000 de unităţi pentru a repara o problemă la nivelul oglinzilor laterale. Cel mai afectat model este Swift, cu 90.617 unităţi care au nevoie de reparaţii. Încă trei modele Suzuki prezintă probleme la nivelul oglinzilor laterale şi reprezintă un total de 192.000 de unităţi afectate de recall. Potrivit celor de la Suzuki, problema apare la suruburile care fixează oglinzile, care s-ar putea desprinde din cauza vibraţiilor puternice.

Ministerul Transporturilor din Japonia a primit 77 de plângeri în acest sens referitor la problema oglinzilor. Recall-ul va fi efectuat în Japonia şi afectează modelele produse între mai 2007 şi septembrie 2009. Oficialii Suzuki nu au anunţat dacă problema respectivă ar putea afecta şi alte modele vândute pe alte pieţe.

În ciuda celor 77 de plângeri, nu a avut loc niciun accident din cauza lipsei unei oglinzi laterale în Japonia. Din cauza acestui recall, acţiunile Suzuki au scăzut cu 1.8 procente pe piaţa la bursa din Japonia. Recall-ul celor de la Suzuki afectează şi 19.426 unităţi Nissan, care au fost fabricate tot de cei de la Suzuki.

Via | Reuters 

Comentarii (1)

  • alex&iza
    blabla
    nu gasesc oglinzile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru