Apar noi detalii despre viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX: 340 CP și tracțiune integrală

de Alexandru Monenciu
Joi, 12.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celui care conduce departamentul de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Volkswagen, Kai Gruenitz, viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX va avea 340 de cai putere și sistem de tracțiune integrală.

La mijlocul lunii octombrie 2022, divizia de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a dezvăluit că modelul cu zero emisii ID.Buzz va primi, în anii următori, 3 variante noi. Inclusiv una care să poarte emblema GTX.

Acum, Kai Gruenitz, șeful departamentului de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Volkswagen, a oferit mai multe detalii despre acest ID.Buzz GTX.

Așadar, potrivit acestuia, versiunea de performanță a lui ID.Buzz va debuta pe parcursul anului în curs. Va fi echipată cu două motoare electrice, care vor dezvolta 340 de cai putere, iar sistemul de tracțiune integrală va face și el parte din pachet.

Îți aducem aminte că celelalte modele electrice Volkswagen care poartă emblema GTX oferă 300 CP.

În viitorul nu foarte îndepărtat, Volkswagen ID.Buzz ar urma să primească și o variantă cu ampatament lung și tracțiune integrală. Desprea aceasta, Gruenitz a spus că va fi cu 250 de milimetri mai lungă decât un ID.Buzz standard (care are o lungime de 4.712 mm).

Mai mult, va avea o configurație cu 7 locuri, împărțite pe 3 rânduri.

via Autocar

Comentarii (5)

 • Pacat de ea ca e electrica…
  4 0
 • Pot sa le facă orice si sa le pună orice… nu se “mai trec”. La ce-ți trebuie la o așa cutie 300 + cai? Când principala ta grija este sa nu accelerezi prea repede ca scade autonomia… cred ca o sa fie Numa buna de drifturi ;)
  4 0
 • oricine
  Le trebuie 300 CP ca să depășească tigăi chinezești precum Volvo Dizăl. Și ca să te facă să ai senzații tari. Adică să te simți bine (pentru cei vii- nu se aplică la zombi).
  1 0
 • "Oricine" poate fi penibil....
  0 0
 • Cu o așa cutie?
  Slăbuț de tot… dacă vreau senzații ma duc la un parc de distracții.
  Șoselele sunt pentru deplasare cu respect si grija, nu-i play station.
  Cel care-ți livrează coletele dacă vine cu un preț dublu pentru ca-l aduce cu o electrică îl plătești? Vezi ce simplu se demonstrează ipocrizia.
  La tine lucrurile sunt confuze pentru ca nu ai bunul simț si caracterul necesar sa faci diferența.
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru