GTX

Joi, 12 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Apar noi detalii despre viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX: 340 CP și tracțiune integrală

Potrivit celui care conduce departamentul de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Volkswagen, Kai Gruenitz, viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX va avea 340 de cai putere și sistem de tracțiune integrală.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.Buzz va primi o versiune GTX și una cu ampatament lung

Modelul cu zero emisii Volkswagen ID.Buzz va primi o versiune de performanță GTX, una cu ampatament lung și una cu 7 locuri, potrivit unei prezentări făcute investitorilor.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

Volkswagen anunță versiuni GTX pentru ID Buzz și ID 3. Tracțiune integrală și motoare mai puternice

Volkswagen a confirmat că noul monovolum electric ID Buzz, precum și ID 3 vor primi o versiune mai puternică, numită GTX. Cele două modele vor primi motoare electrice mai puternice față de versiunile standard. Cele două modele ar urma să fie lansate în 2023, respectiv 2024.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiuni de performanță pentru modelele electrice din portofoliul Volkswagen: gama ID GTX ar urma să ajungă pe piață în 2021

Volkswagen pregătește o gamă completă de versiuni de performanță pentru viitoarele modele electrice. Primul model care va primi o variantă de performanță GTX va fi SUV-ul ID.4.
Luni, 22 Iunie 2009 | Modele noi

Alianta Fiat Chrysler va naste doua SUV-uri Alfa Romeo

Planurile aliantei Fiat-Chrysler includ printre altele si dezvoltarea a doua noi SUV-uri premium in gama Alfa Romeo, primul urmand sa debuteze in 2011.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, SUV, Jeep, Dodge, 500, alianta, Panda, Mi.To
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru