Arhiva stiri august 2018

Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în Europa, după primele 6 luni: Nissan Leaf este lider, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 43% în primele 6 luni din 2018, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Nissan Leaf a fost pe primul loc în clasament, la foarte mică distanță în fața lui Renault Zoe, în timp ce pe locul trei s-a situat BMW i3.
Miercuri, 08 August 2018 | Industrie

Grijă pentru angajați: Ford introduce exoscheleți pentru muncitorii din 15 uzine

Ford introduce exoscheleți mecanici pentru muncitorii din 15 uzine aflate în șapte state. Costumul susține partea superioară a corpului în sarcinile care presupun ridicarea mâinilor deasupra capului și ajută la reducerea stresului fizic.
Miercuri, 08 August 2018 | Economic | 4 comentarii

Studiu: Ferrari are profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută. Porsche, cu 17.000 de euro, profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi

Un studiu realizat în Germania arată că Ferrari a obținut un profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută în primele 6 luni ale acestui an, fiind cel mai profitabil constructor de pe piață. Studiul mai arată că Porsche a avut profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi, la fiecare unitate vândută, în timp ce Bentley a avut cele mai mari pierderi.
Miercuri, 08 August 2018 | Drive test | 18 comentarii

Test Drive BMW M5 Competition - Evoluția speciei

După ce a apăsat cu degetul pe borna celor 600 de cai cu noul M5, BMW plusează cu noul M5 Competition. O versiune care nu oferă doar mai multă putere și performanțe mai bune, ci vine cu un comportament dinamic superior pe circuit și pe șosele virajate. Am testat mașina în Spania și venim cu primele impresii.
Marti, 07 August 2018 | Motorsport

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi în DTM: invitați speciali în cursele de la Misano și Spielberg

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi vor concura în DTM. Cei doi piloți vor lua startul în etape diferite și nu vor puncta pentru echipele din care fac parte. Zanardi va concura pentru prima dată fără protezele pentru picioare în etapa de la Misano, cursă desfășurată în premieră în nocturnă.
Marti, 07 August 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Toyota Supra: 4 minute alături de legandarul model nipon

De-a lungul anilor, Toyota Supra a reușit să trezească admirația multor pasionați din domeniul auto. Noua generație va fi prezentată până la finalul anului curent, iar japonezii pregătesc și o motorizare cu șase cilindri în linie de 340 CP.
Marti, 07 August 2018 | General

Sărbătoare pentru Citroen: SUV-ul C3 Aircross a ajuns la 100.000 de unități vândute în doar 10 luni

Citroen C3 Aircross, rivalul lui Nissan Juke sau Renault Captur, și-a început cariera în forță. În doar 10 luni de la debut, SUV-ul producătorului francez a fost vândut în 100.000 de unități.
Marti, 07 August 2018 | Intern | 4 comentarii

Dacia exclude lansarea unui SUV mai mare decât Duster: “Prețul ar fi prea mare pentru filozofia noastră”

Dacia nu are planuri să lanseze un SUV mai mare decât Duster, întrucât prețul mai ridicat nu ar respecta filozofia low-cost a constructorului. Anunțul a fost făcut de Louise O’Sullivan, șefa brandului Dacia în Marea Britanie.
Marti, 07 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de Renault pentru următoarea perioadă: Kadjar facelift în această toamnă și noua generație Clio în primăvara anului viitor

Urmează o perioadă aglomerată pentru Renault. SUV-ul Kadjar facelift va fi prezentat în această toamnă, iar în prima partea a anului viitor vom face cunoștință cu noul Clio. Tot în 2019, francezii vor veni pe piață cu Talisman facelift, dar și cu o nouă generație a modelului electric Zoe.
Marti, 07 August 2018 | Industrie

Volvo, vânzări în creștere pe cea mai mare piață din lume: modelele XC60 și S90 au fost cele mai căutate

Volvo a anunțat că vânzările sale din China au crescut cu 17% în primele 7 luni ale anului, performanța fiind realizată cu ajutorul unor modele produse local, respectiv XC60 și S90.
Marti, 07 August 2018 | General | 2 comentarii

FEATURE: Goodwood Festival of Speed: cum ajungi, cât te costă și ce poți să vezi acolo

Am experimentat în acest an cea de-a 25-a ediție a Festivalului Vitezei din Goodwood și vă povestim totul despre cum puteți ajunge la acest eveniment unic.
Marti, 07 August 2018 | General

Thierry Henry a devenit ambasador Renault: fostul fotbalist francez va promova parteneriatul dintre Renault și Premier League

Celebrul fotbalist francez Thierry Henry a devenit ambasador al brandului Renault. Fostul atacant va promova constructorul într-o serie de clipuri publicitare ce vor fi difuzate pe Sky Sports, pe durata noului sezon de fotbal din Premier League.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 August 2018 | Drive test | 28 comentarii

Test Drive Honda CR-V 1.5 VTEC - Rețetar

Cea de-a cincea generație Honda CR-V a "debarcat" în Europa. Japonezii oferă un singur motor în două versiuni de putere, transmisie manuală sau CVT și, opțional, sistem de tracțiune integrală. Am testat versiunea manuală de 173 de cai putere echipată cu șapte locuri.
Marti, 07 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz testează viitoarea generație CLA: modelul debutează în 2019

Viitorul Mercedes CLA a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi lansat în 2019 și va împrumuta tehnologiile de pe noul Clasa A. Tot în 2019, gama de compacte a constructorului german ar urma să îmbogățească și cu SUV-ul GLB.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Marti, 07 August 2018 | General | 5 comentarii

Bugatti are o nouă campanie de marketing dedicată viitorului hypercar Divo: au fost publicate primele 4 clipuri dintr-o serie cu 8 episoade

Bugatti va prezenta noul hypercar Divo în 24 august în California, SUA. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Acum, constructorul din Molsheim lansează o nouă campanie pentru promovarea lui Divo.
Marti, 07 August 2018 | Industrie | 1 comentariu

Studiu: “Producătorii auto riscă amenzi totale de 14 miliarde de euro din partea UE dacă nu respectă țintele de emisii până în 2020”

Producătorii auto din Europa riscă să plătească amenzi totale în valoare de 14 miliarde de euro către UE dacă nu vor respecta țintele mai dure privind reducerea emisiilor până în 2020, potrivit unui studiu realizat de analiștii de la IHS Markit.
Luni, 06 August 2018 | Concepte | 1 comentariu

Audi PB 18 e-tron ar putea sta la baza unui viitor supercar electric: conceptul german debutează în 23 august în SUA

La finalul lunii august, Audi va prezenta conceptul PB 18 e-tron. Conform primelor informații, viitorul prototip nu va rămâne la stadiul de exercițiu de design, ci va sta la baza unui viitor supercar electric. Voci apropiate companiei indică un nou R8 e-tron.
Luni, 06 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE, surprins în timpul testelor: noua generație va fi prezentată până la finalul anului

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLE a fost surprinsă în timpul testelor. Noul SUV va fi prezentat până la finalul anului, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Paris din octombrie.
Luni, 06 August 2018 | Industrie | 2 comentarii

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru