Astazi incepe Raliul Sibiului

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 16.07.2009
Cea mai dificila etapa de macadam din Campionatul National de Raliuri incepe astazi la Sibiu. Probele speciale vor avea loc vineri si sambata.

Astazi incepe oficial a noua editie a Raliului Sibiului. Startul festiv al celei de-a cincea etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop se va da la ora 20:00 in Piata Mare a orasului.

Vineri, 17 iulie, sunt programate, incepand cu ora 17:45, doua super speciale pe terenul de rally cross din cartierul Strand, iar sambata, cu incepere de la ora 10:00, celelalte 6 probe speciale.

„Ma bucur ca si in 2009 Sibiul gazduieste acest eveniment, care spre bucuria tuturor, a devenit deja traditie. Pe langa numeroasele evenimente culturale Sibiul poate oferi publicului in acest fel o ocazie foarte buna de a veni in contact cu competi?iile sportive, de nivel na?ional. Doresc tuturor participan?ilor sa aiba parte de condi?ii favorabile pentru a-si dovedi intreaga maiestrie, spectatorilor le doresc sa aiba parte de un eveniment sportiv pe masura asteptarilor si organizatorilor le doresc ca toate lucrurile sa mearga asa cum le-au planificat, iar editia 2009 sa se numere printre cele mai bune”, a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu,

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru