Aston Martin Project Rambo, viitor rival pentru Mercedes-Benz Clasa G

de Tiberiu Safta
Vineri, 17.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conform informațiilor apărute în presă, Aston Martin pregătește un viitor model de teren care să rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa G și cu Land Rover Defender. Viitorul model, cunoscut intern ca Project Rambo, este evaluat în prezent de către marca britanică.

După succesul înregistrat de DBX, primul SUV Aston Martin, constructorul britanic dorește acum să lanseze un model nou, creat special pentru aventuri off-road. Potrivit publicației britanice Autocar, Aston Martin dorește să lanseze un viitor rival pentru modele de teren ca Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender.

În prezent, modelul de teren este cunoscut intern sub numele Project Rambo, iar mai multe propuneri de design sunt deja evaluate. Aston Martin ar putea avea o abordare similară cu ce a făcut Lamborghini în anii '80, atunci când a lansat modelul de teren LM 002.

Din informațiile de până acum, viitorul Aston Martin de teren ar putea fi produs în doar 2500 de exemplare. De asemenea, modelul de teren ar urma să fie bazat pe o platformă existentă. Este posibil ca noul model să primească același motor V8 de 585 de cai putere de la Mercedes-AMG G 63.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru