Audi a prezentat SQ2 facelift: modificări estetice, noutăți la interior și motor de 2.0 litri cu 300 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primele fotografii și detalii referitoare la SQ2 facelift. SUV-ul echipat cu motor de 2.0 litri și 300 CP va fi disponibil în scurt timp pentru precomandă, livrările urmând să debuteze la începutul anului viitor.

În urmă cu câteva luni, Audi a prezentat Q2 facelift. Modelul producătorului german propune o serie de noutăți la nivel exterior și îmbunătățiri în dreptul tehnologiilor. Acum, constructorul german a publicat primele imagini și detalii referitoare la SQ2 facelift.

Versiunea de performanță a SUV-ului german propune o serie de modificări la nivel exterior. Grila frontală Singleframe este acum poziționată mai jos, standard sunt oferite farurile cu LED (opțional Matrix LED), iar anumite accesorii vor fi vopsite în nuanța Selenite Silver. Carcasele oglinzilor laterale, dungile laterale de la nivelul pragurilor și aripa spate vor fi și ele disponibile în nuanțe închise.

În partea din spate, Audi a pregătit un difuzor puțin retușat și un sistem de evacuare cu două terminații duble. Producătorul german spune că SQ2 facelift va avea o paletă de culori cu zece nuanțe, iar opțional, clienții vor putea comanda și pachetul exterior Black Styling.

La interior, SQ2 facelift va fi echipat standard cu scaune sport, cu praguri iluminate cu logo-ul S și cu un volan sport.

Nemții spun că vor exista patru pachete pentru tapțerie, un instrumentar digital de bord (12.3 inch) și un ecran central tactil (8.3 inch).

Standard, SUV-ul va fi echipat cu un sistemul de siguranță Pre Sense Front care include frânarea de urgență cu funcții pentru detectarea pietonilor și a bicicliștilor.

La fel ca până acum, SUV-ul constructorului din Ingolstadt va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri. Acesta dezvoltă 300 de cai putere și 400 Nm între 2.000 și 5.300 rpm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală quattro.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.9 secunde (+0.1 secunde comparativ cu vechea versiune), iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 250 km/h.

Standard, SQ2 facelift va fi echipat cu suspensia sport S (garda la sol este mai mică cu 20 de mm), iar sistemul de frânare va avea discuri de 340 de mm pe față, respectiv 310 mm pe spate.

Conform oficialilor Audi, listele de precomenzi vor fi deschise în perioada următoare, iar pe piața din Germania, SQ2 facelift va avea un preț de pornire de 45.700 de euro.

Livrările vor demara la începutul anului viitor.

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    cupra fermentator de 310 cp costa la fel si e mai mare plus mai frumos.
    dar mi-a zis sefu ca nu se compara ca pozitionare marketo-sustenabila pe scala elucubrativa a premiumisticii peremptorii sau premonitorii, cam asa ceva ca n-am apucat sa iau notite.
    11 3
  • @netam-nissan - nu stiu ce fumezi, dar vreau si eu
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru