Audi Q2 va primi o versiune sportivă: SQ2 va prelua elemente de design de la celelalte SUV-uri sportive din gamă

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi testează versiunea sportivă a SUV-ului Q2, care va avea un design discret cu elemente preluate de la celelalte SUV-uri sportive din gama constructorului german.

Disponibil deja de mai bine de un an inclusiv pe piața din România cu un preț de pornire de 26.500 de euro, Audi Q2 va primi în viitorul destul de apropiat și o versiune sportivă care va avea, în mod natural, numele SQ2.

Cel mai nou SUV al constructorului german se va alătura astfel celorlalte SUV-uri Audi care beneficiază deja de versiuni sportive.

Jurnaliștii publicației franceze L'Automobile Magazine au surprins noul model în timpul unor sesiuni de teste, iar noutățile de design sunt departe de a fi surprinzătoare: SQ2 va prelua elementele stilistice ale grilei și sistemului de evacuare de la celelalte versiuni sportive ale SUV-urilor Audi.

Pentru moment nu există însă niciun fel de informații cu privire la specificațiile tehnice ale lui SQ2, însă este de la sine înțeles că modelul va beneficia de transmisie integrală. În prezent, Q2 este oferit cu sistem 4x4 doar în cazul versiunii de top cu motorizare diesel 2.0 TDI de 190 de cai putere care oferă un cuplu de 400 Nm.

Nu este clar ce motorizare va primi SQ2, însă cei de la L'Automobile Magazine speculează că unitatea de propulsie ar putea depăși 230 de cai putere.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru