Audi TT Coupe S Line Competition, noul pachet pentru sportiva din Ingolstadt

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunţat un nou pachet pentru TT Coupe, numit S Line Competition, care îmbină elementele S-Line Sport şi ornamentele S-Line pentru exterior într-o ofertă la un preţ cu 50% mai mic decât ar costa respectivele componente alese separat - 4.300 de euro.

Audi TT Coupe va avea în ofertă o nouă dotare opţională – pachetul S Line Competition. Acesta include elementele din pachetele S-Line Sport şi S-Line exterior şi le furnizează la un preţ cu 50% mai bun. Potrivit primelor informaţii, pachetul S Line Competition pentru Audi TT va costa 4.300 de euro pe piaţa din Germania. Pachetul S Line Competition este oferit în compania tuturor motorizărilor oferite pe TT care dezvoltă până la 211 CP.

Exteriorul lui Audi TT Coupe primeşte un set de bare de protecţie dedicate, cu fante de aerisire integrate, un set de praguri laterale, sigle S-Line, ornamente pentru ţevile de eşapament, un difuzor spate special şi un eleron spate inspirat de cel al lui TT-RS. În plus, modelul este echipat cu blocuri optice cu xenon şi LED-uri. Pachetul Competition pentru TT Coupe aduce şi un set de jante din aliaj de 19 inch vopsite în negru. Cei de la Audi au vopsit în negru şi grila radiatorului, "ochelarii" proiectoarelor de ceaţă, capacele oglinzilor laterale, difuzorul spate, ornamentele montate la eşapament, spoilerul spate şi "lama" montată în partea inferioară a barei de protecţie faţă.

Urmareste Automarket
Audi TT Coupe S Line Competition poate fi comandat alături de patru nuante dedicate de vopsea.
Acestea se numesc Samoa Orange, Gacier White, Daytona Gray şi Misano Red, oricare nuanţă fiind inclusă în preţul pachetului. La interior, modelul primeşte ornamente pentru praguri, scaune sport îmbrăcate în Alcantara perforată şi echipată cu cusături gri, alături de ornamente din aluminiu. Din punct de vedere mecanic, pachetul S Line Competition integrează un singur element – o suspensie spor S Line, care reduce garda la sol cu 10 milimetri.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru