S-Line

Miercuri, 04 Iulie 2012 | Modele noi

Audi TT Coupe S Line Competition, noul pachet pentru sportiva din Ingolstadt

Audi a anunţat un nou pachet pentru TT Coupe, numit S Line Competition, care îmbină elementele S-Line Sport şi ornamentele S-Line pentru exterior într-o ofertă la un preţ cu 50% mai mic decât ar costa respectivele componente alese separat - 4.300 de euro.
Joi, 29 Iulie 2010 | Tuning

JE Design prepară Audi Q7 S-Line

Tunerii de la JE Design au pregătit un pachet de performanţă şi un kit pentru caroserie pentru Audi Q7 S-Line. Pentru modificările exterioare, germanii cer 13.461 de euro.
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

Primele imagini si informatii ale pachetului de competitie pentru Audi A1

Pe langa pachetul de optionale S-Line, noul A1 va fi oferit alaturi de un pachet de competitie, care ofera o serie de elemente cu un aspect sportiv, dar nu influenteaza in niciun fel performantele modelului din Ingolstadt.
Vineri, 05 Martie 2010 | Modele noi

Audi a prezentat primele imagini si informatii ale pachetului S-Line pentru A1

Audi a prezentat primele imagini ale lui A1 echipat cu pachetul S-Line. Acesta este destinat clientilor Audi care doresc individualizarea noului lor microcar.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | Modele noi

Audi lanseaza o editie aniversara a lui TT

Audi a lansat in Japonia o editie aniversara a modelului TT Coupe. Masina a fost creata pentru a sarbatori cei 100 de ani de la infiintarea constructorului german.
Joi, 16 Iulie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Audi a dezvaluit noul A5 Sportback

Noul Audi A5 Sportback a fost dezvaluit oficial de catre producatorul din Ingolstadt. Cel mai nou membru al gamei A5 este un adevarat coupe cu patru usi si imbina trasaturile gamei A5 cu cele ale modelelor A4 Sedan si A4 Avant.

Tag-uri similare

Audi, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, Audi A1, TDI, Geneva 2010, A4, A5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru