Primele imagini si informatii ale pachetului de competitie pentru Audi A1

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.03.2010
Pe langa pachetul de optionale S-Line, noul A1 va fi oferit alaturi de un pachet de competitie, care ofera o serie de elemente cu un aspect sportiv, dar nu influenteaza in niciun fel performantele modelului din Ingolstadt.

Audi a dezvaluit primele imagini ale noului pachet de competitie pentru A1. Mezinul celor de la Audi primeste o serie de ornamente si accesorii care fac viata la bord mai colorata si ii confera modelului A1 un aer mai sport. Performantele noului A1 nu vor fi imbunatatite de noul pachet de competitie oferit de cei de la Audi.

Pachetul de competitie pentru A1 include un tunel central imbracat in piele si vopsit intr-o combinatie deosebita de culori, un volan sport imbracat in piele, un set de covorase sport si o serie de elemente de design exterior. Oglinda centrala a primit o carcasa vopsita in culorile celebrului model cu care a alergat Walter Rohrl la Pikes Peak in urma cu aproape 25 de ani.

Exteriorul lui A1 este decorat similar cu cel al modelului de competitie Audi Quattro Sport S1. Nuantele folosite la exterior sunt aceleasi cu cele purtate de modelul de competitie la acea vreme. Modelul din Ingolstadt a primit si un set de jante din aliaj cu un design deosebit, care completeaza pachetul de competitie oferit clientilor care aleg un A1.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte frumoasa masinuta! Seamana cu Chevrolet Aveo.
    8 11
  • hahaahahhahahahaahahhaha tare baiatu asta..........
    6 1
  • Amuzant nuuuuuu?????Ce bine ar fi daca ati avea si voi bani de asa ceva...cum vb voi cu Loganul in fata blocului...probabil ca sunteti fani BMW dar proprietari de Logan...2 tzarani amuzantzi!!!!!!! asta intre " "....!!!!!
    1 12
  • @JEAN
    ce sari ma asa ca nu esti tu proprietarul AUDI , fi mai relaxat
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru