JE Design prepară Audi Q7 S-Line

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 29.07.2010
Tunerii de la JE Design au pregătit un pachet de performanţă şi un kit pentru caroserie pentru Audi Q7 S-Line. Pentru modificările exterioare, germanii cer 13.461 de euro.

Esential

1.499 este suma cerută de JE Design pentru recalibrarea unităţii ECU.

Casa de tuning germană JE Design a pregătit o surpriză pentru fanii lui Audi Q7 S-Line. Modelul constructorului din Ingolstadt a primit din partea tunerilor un pachet de performanţă şi un kit pentru caroserie care îi oferă acestuia un aspect mult mai agresiv şi impunător.

Noul look al lui Audi Q7 S-Line a fost creat prin intermediul unor spoilere noi pentru faţă şi spate şi a unui eleron discret. De asemenea, tunerii de la JE Design au înlocuit pasajele roţilor cu unele mult mai late, au montat o mască pentru blocurile optice faţă, iar pentru ca ecuaţia să fie completă au schimbat jantele oferite de constructorul din Ingolstadt cu unele de 22 de inch fabricate din aluminiu. Alte modificări constau în micşorarea gardei la sol cu 35 mm şi adăugarea unui limitator al unghiului de bracaj al roţilor. Toate aceste modificări suferite de SUV-ul german sunt instalate de tunerii JE Design pentru 13.461 de euro.

În ceea ce priveşte propulsorul lui Q7 S-line, tunerii au decis să recalibreze unitatea ECU.

Astfel, unitatea diesel de 3.0 litri produce 281 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor maxim de 550 Nm. Mulţumită acestor îmbunătăţiri, creaţia celor de la JE Design accelerează de la 0 la 100 km/h în 8.4 secunde, cu 0.7 secunde mai bine decât versiunea de serie a modelului german, iar viteza maximă a crescut cu 9 km/h. Pentru resoftarea unităţii ECU, tunerii de la JE Design cer suma de 1.499 de euro.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • II face cu ochiu asta de la distanta :http://www.automarket.ro/stiri/cel-mai-rapid-suv-din-lume-un-bmw-x6-tunat-de-900-cp-31894.html
    2 4
  • Monsieur
    @marin
    Intr-adevar! X6-le acela e de cateva ori mai urat decat acest Q7. A nu se intelege ca sunt fan Audi (vag), sau masina prezentata e frumoasa. Pur si simplu, nu-i mai suport pe maimutoii astia flameri! Sariti!
    0 3
  • ce misto!

    i-au pus si pleoapeeee.....Da' placuta pot sa o schimb? Sa scriu pe ea: JE TARTAN ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru