Audi a prezentat primele imagini si informatii ale pachetului S-Line pentru A1

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.03.2010
Audi a prezentat primele imagini ale lui A1 echipat cu pachetul S-Line. Acesta este destinat clientilor Audi care doresc individualizarea noului lor microcar.

Germanii de la Audi au prezentat o galerie foto completa a lui A1 echipat cu pachetul de optionale S-Line. Pachetul S-Line este oferit in doua variante- S-Line Exterior si S-Line Sport. Pachetul Exterior include un spoiler pentru hayon, un set de praguri laterale, o bara fata noua, cu fante de aer laterale si o noua bara spate cu difuzor de aer inclus.

Pachetul S-Line Spot include jante de aliaj de 17 sau 18 inch si o suspensie sport cu optimizari dinamice. Volanul sport al lui A1 este imbracat in piele, iar modelul de clasa mini din Ingolstadt este echipat si cu scaune sport. Niciunul dintre pachete nu ofera modificari la gama de motorizari. Ambele pachete sport pot fi comandate odata cu A1 in momentul in care acesta va fi lansat.

Noul Audi A1a fost prezentat in premiera mondiala in data de 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva si va intra pe pietele europene in cursul primaverii. Pretul de baza anuntat de Audi pentru motorul TFSI de 1.2 litri si 86 CP: 16.000 de euro.

CLICK AICI pentru a vedea o prima analiza a pozitiei lui Audi A1 in comparatie cu rivalii directi din segment.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Galerie foto Audi A1 S-line
    Galerie foto Audi A1 S-line - http://ow.ly/1ezKZ
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru