Automarket lansează aplicaţia gratuită de mobil pentru iOS şi Android

de Automarket
Luni, 23.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket a lansat astăzi, alături de Vodafone, o aplicaţie pentru mobil. Ea este gratuită şi aduce publicului patru secţiuni: Ştiri, Test Drive, Maşini noi şi Motorsport.

Automarket are începând de astăzi propria aplicaţia pentru mobil. Cel mai vizitat portal din presa auto online românească lansează alături de Vodafone o aplicaţie gratuită, compatibilă cu toate telefoanele mobile ce folosesc sistemele de operare iOS şi Android.

Automarket vine astfel mai aproape de cititorii săi cu principalele secţiuni ale site-ului, completând oferta editorială pe care o digeraţi zi de zi pe site. Aplicaţia Automarket conţine patru secţiuni principale ale portalului: Stiri, Test-Drive, Masini noi şi Motorsport.

Aplicaţia Automarket este practic o revistă digitală, care îţi încape în buzunar şi care poate fi actualizată instant, printr-o simplă apăsare a ecranului tactil de pe telefonul sau tableta voastră.

STIRI

Echipa noastră editorială te va ţine la curent cu cele mai noi tendinţe din lumea auto şi te va informa în timp real despre tot ce ”arde” în domeniu. Fluxul de informaţii va fi disponibil în secţiunea de ”Ştiri”.

TEST DRIVE

Pentru cei care vor să afle cum se comportă ultimele maşini lansate pe piaţă, aplicaţia Automarket vă pune la dispoziţie şi o secţiune de ”Test Drive”.

Aici sunt reunite teste cu un sistem de notare foarte simplu. Săptămânal ai cel puţin 3 teste auto elaborate de echipa noastră, care are deja la activ câteva sute de teste cu maşini din toate segmentele.


MAŞINI NOI

Automarket este singurul site din România care îţi oferă toate mărcile şi modelele prezente în showroom-urile din ţara noastră. În secţiunea ”Maşini noi” găseşti preţuri, date tehnice, motorizări, nivelurile de echipare cu toate dotările standard şi toate pachetele de opţionale. BONUS: Aplicaţia îţi oferă galerii foto şi clipuri ale tuturor modelelor prezente pe piaţa românească.

MOTORSPORT

Pentru fanii Formula 1 sau WRC, Automarket aduce în aplicaţia sa pentru mobil şi toate ştirile din ”Motorsport”. Fluxul nostru editorial te ţine la curent cu ce se întâmplă zilnic în sporturile cu motor şi îţi oferă cronici pertinente, imediat după încheierea curselor.

Aplicaţia Automarket.ro poate fi descărcată în versiunea pentru iOS aici.

Aplicaţia Automarket.ro poate fi descărcată în versiunea pentru Android aici.

Comentarii (13)

  • felicitari, excelenta aplicatia!
    7 2
  • E bine venita. In sfarsit am scapat de pop-up-urile enervante. Succes!
    6 1
  • Florian
    Abia de curand am descoperit siteul vostru si de la inceput mi s-a parut unul foarte bun. Aplicatia il completeaza perfect.
    4 0
  • AllanHeron
    felicitari!
    4 2
  • in sfarsit ! felicitari
    2 2
  • offtopic
    jegul ala de reclama la gillette stick sport nu se inchide - poate faceti ceva, sa se poata citi si continutul articolului.
    2 1
  • Ar fi bine daca pt varianta mobila a site-ului "m.automarket.ro" am avea posibilitatea de a citi sau scrie comment-uri.
    7 1
  • Asteptam una si pentru iPad (retina)
    2 0
  • Doar iOS si Android, insa in poza este un HTC HD2 ce ruleaza windows mobile.Nu e un repros, imi faceam sperante doar :)
    3 0
  • se poate sa anuntati aceasta aplicatie si fara metehnele tipice spatiului carpato-danubiano-becalian de genul "o aplicaţie GRATUITĂ" .. mai aveati sa bagati italic+underline ca bold si mega caps avea ...

    mai toate aplicatiile de mobil sunt gratis ... si nu cred ca exista vreo publicatie cu aplicatii platite (care sa aiba si succes la public)

    in rest - ok, acum ma pun pe cautat in Play :)
    1 0
  • dintr-o curiozitate oarecare am deschis un testdrive - BMW 520d ED ... continutul este de la 530d (sau xd..)

    foarte util faptul ca nu se pot face comentarii ... poate ar fi util si pe site avand in vedere avalansa de "cunoscatori" scoliti la coltul strazii ce vin sa-si sustina "favoritii" in stil fotbalistic ...
    4 0
  • burghila
    @unckle: nu cred ca te obliga cineva sa citesti comentariie
    0 0
  • Emil Trifa
    Aplicatia e impecabila, mai putin faptul ca nu pot aplica zoom pe imagini si nu exista posibilitatea d share pe retelele sociale a articolelor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru