Automarket lansează o nouă aplicație de mobil: disponibilă pe iOS și Android

de Bogdan Mirică
Luni, 22.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Am relansat aplicația noastră de mobil. Noua versiune poate fi descărcată pe telefoanele cu iOS și Android și este disponibilă cu o mulțime de funcții noi.

Telefonul a început să devină și principalul mijloc prin care ne culegem informația. Noi, la Automarket, observăm asta tot mai des în statisticile noastre de audiență. Aproape două treimi din vizitatorii noștri văd știrile sau testele noastre pe ecranul telefonului. Cel mai probabil, în acest moment citiți aceste rânduri pe telefonul vostru mobil.

În acest context, resuscitarea aplicației Automarket a devenit o prioritate, iar acum vă putem anunța oficial că tocmai ce a fost lansată o versiune mult îmbunătățită în magazinele de aplicații APP STORE și GOOGLE PLAY. Avem o grafică îmbunătățită și noi funcții care sperăm să fie pe placul vostru.

CĂUTARE AVANSATĂ PRINTRE MAȘINILE NOI LANSATE ÎN ROMÂNIA

Cine are timp să alerge dintr-un showroom în altul? Dacă mai prinzi și o zi cu trafic infernal, devine imposibil. Tocmai de aceea noi aducem showroom-urile la tine pe ecran.

Secțiunea de Mașini Noi include toate modelele disponibile la vânzare în România. Puteți compara dotările anumitor versiuni și, foarte important, puteți vedea care sunt diferențele de prețuri. Pentru fanii anumitor mărci există și un instrument prin care puteți da o notă de la 1 la 10 unui anumit model.

ȘTIRI ȘI TESTE ÎNTR-UN NOU AMBALAJ

Rubricile de știri și teste au fost și ele regândite și acum vă oferă posibilitatea de a comenta direct de pe telefon, prin logarea pe conturile voastre Apple, Facebook sau Google.

Totul se poate face rapid și, în viitor, veți putea selecta opțiunea de a primi notificări când cineva răspunde comentariului vostru. Ca nu cumva să lăsați o dezbatere fără opinia voastră. 

NOTIFICĂRI DE BUN SIMȚ

De asemenea, pentru că știm că îți place să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea auto, am pregătit notificări. Nu te grăbi să le dezactivezi! Promitem cu mâna pe un motor V12 că nu vom abuza de ele. Vei primi notificări doar atunci când s-a lansat un model foarte important (de exemplu, Dacia Bigster, Mercedes-Benz Clasa C sau Nissan Qashqai).

Odată cu următorul update, vom oferi o notificare săptămânală pentru revista presei auto. Adică vom compila cele mai importante știri ale săptămânii care s-a încheiat într-un singur loc. Acolo o să găsești cele mai importante informații și o să alegi ce vrei să citești.

GARAJUL MEU - ASISTENTUL POLIȚELOR TALE

Ai uitat unde ai pus cheile mașinii? Ai uitat de programarea la doctor? Nu mai știi codul PIN? Ai multe lucruri pe care trebuie să le memorezi. Aplicația Automarket nu se livrează cu suplimente de memorie gratuite. Avem alteva în schimb.

Pentru cei care vor un dosar digital care să țină evidența reînnoirii polițelor RCA și CASCO, secțiunea Garajul Meu a devenit acum mult mai prietenoasă.

Puteți seta alarme pentru polițele voastre, precum și pentru efectuarea reviziei ITP. Mai mult, nivelul de personalizare al contului vă oferă posibilitatea încărcării unei imagini cu mașina voastră și inserarea numărului de înmatriculare.

TOPURILE AUTOMARKET

Nu în ultimul rând, pentru cei pasionați de statistici și de clasamente, am inaugurat o nouă rubrică, denumită Topurile Automarket (disponibilă și pe desktop). Aceasta creează un top pe baza informațiilor oferite de producători. O să fie foarte simplu să aflați care sunt cele mai economice mașini de oraș vândute în România sau care sunt cele mai rapide mașini sub 30.000 de euro.

Link-urile pentru descărcarea aplicațiilor sunt următoarele:

APP STORE GOOGLE PLAY

Comentarii (3)

  • Poate găsiți vreo soluție și pentru fontul ala imposibil de citit, de nici nu știi cand e punct și cand e virgulă
    21 0
  • netam-nissan
    fontul ca frontul, da' văd c-a dispărut și ”arhiva” postărilor celor care au cont pe AM.
    24 0
  • Văd că pe aplicație nu mă pot loga cu nickname, am opțiune doar Facebook sau Google. Am încercat cu Google, dar nu a mers. Plus că nu îmi convine să știe toți numele meu real. Nu se poate să ne logăm cu conturile noastre vechi?
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru