Bătaie de joc: Falimentul Astra, amânat pentru 3 decembrie pentru că şedinţa a început cu patru ore mai târziu

de Daniel Popescu
Marti, 24.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tribunalul Bucureşti a amânat pentru a patra oară declararea falimentului în cazul Astra după ce avocaţii companiei de asigurări au lipsit de la audieri pentru că şedinţa a început cu patru ore mai târziu decât planificarea iniţială.

Esential 4 este numărul de instanţe în care Tribunalul a amânat o decizie cu privre la falimentul Astra
Telenovela Astra Asigurări este departe de a se încheia, iar calvarul păgubiţilor continuă pe fondul unor decizii strigătoare la cer.

Tribunalul Bucureşti trebuia să judece pentru a treia oară dacă compania de asigurări va intra sau nu în faliment, însă avocaţii Astra au reuşit să invoce un viciu de procedură pentru a obţine o nouă amânare.

Pe documentele oficiale, şedinţa de judecată era programată la ora 09:00, însă a început abia la ora 13:00. Avocatul apărării nu s-a prezentat la şedinţă sub pretextul că aceasta ar fi trebuit să aibă loc cu patru ore mai devreme, iar în cele din urmă instanţa a decis să amâne din nou o decizie. Noul termen de judecată este joi, 3 decembrie.

Declararea falimentului este esenţială pentru că păgubiţii să îşi poată primi banii de la Fondul de Garantare a Asigurărilor.

Totuşi, avocatul Gheorghe Piperea estima anterior că păgubiţii şi-ar putea primii bani abia în vara anului 2016, întrucât avocaţii Astra vor putea ataca prin apel decizia intrării companiei în faliment.

Via Digi24

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru