Bentley anunță 4 pachete stilistice pentru Bentayga S în Europa

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile lansează 4 pachete stilistice noi pentru modelul Bentayga S în Europa. Totodată, SUV-ul de lux a primit și o serie de îmbunătățiri de ordin tehnologic.

Clienții din Europa ai SUV-ului de lux Bentley Bentayga S pot opta acum pentru unul dintre cele 4 pachete stilistice noi, tocmai anunțate de producătorul britanic. Fiecare pachet interior poate fi acompaniat de un pachet exterior corespunzător.

Pachetele au fost create de divizia Mulliner și adaugă o serie de culori contrastante, inspirate din natură. Avem Magenta, Albastru Glacier, Albastru Azimut și Cherry Blossom.

Aceste culori vor putea fi regăsit în habitaclul modelelor Bentayga S, pe spițele volanului, pe selectorul transmisiei, pe tapițeria scaunelor și pe preșuri. Pachetele interioare trebuie să fie însoțite de dotări ca iluminare ambientală, lămpi LED de întâmpinare și pedale sport.

Așa cum spuneam, aceste culori contrastante pot fi regăsite și la exterior.

Odată cu debutul acestor 4 pachete stilistice, Bentley Bentayga S a primit și o serie de îmbunătățiri tehnologice. Spre exemplu, scaunele au o funcție de climatizare automată, iar aerul condiționat monitorizează particulele din interiorul și din exteriorul mașinii, activând automat modul de recirculare atunci când este necesar.

Mai mult, sistemul de climatizare primește date de la sistemul de navigație pentru a detecta tunelurile unde nivelurile de poluare sunt, de obicei, mai mari.

Instrumentarul de bord digital oferă acum posibilitatea vizualizării în timp real a drumului din față și o reprezentare tridimensională a obiectelor.

Lista cu sisteme de asistență include acum Intelligent Park Assist, Remote Parking prin aplicația My Bentley, 3D Surround View și Emergency Assist.

Nu în ultimul rând, pentru un plus de sustenabilitate, covorul cabinei este acum din nailon reciclat 100%.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru