Bentley Continental GT şi Mulsanne primesc o ediţie specială Le Mans

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunţat lansarea unei ediţii speciale Le Mans pentru modelele Mulsanne şi Continental GT. Ambele modele de lux primesc accesorii de personalizare care sărbătoresc 90 de ani de la existenţa celebrei curse.

Bentley caută să marcheze cum se cuvine cei 90 de ani împliniţi de Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Motiv pentru care a lansat două ediţii limitate cu numele competiţiei celebre. Ediţiile speciale au la bază două modele distincte, Mulsanne şi Continental GT, şi onorează totodată cei şase piloţi Bentley care au câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Vârful de gamă Mulsanne primeşte odată cu ediţia specială Le Mans o tapiţerie din piele cusută sub formă de romb, pedale din aluminiu şi praguri iluminate cu logo-ul ”Le Mans Edition”. La nivel mecanic, versiunea se bucură de o evacuare complet nouă, cu patru terminaţii şi o suspensie cu caracter sportiv. Pachetul de personalizare este completat de jante din aliaj cu finisaj negru.

De cealaltă parte, Continental GT Le Mans Edition vine cu aceeaşi tapiţerie din piele, tetiere embosate şi praguri personalizate cu aceeaşi inscripţie. Exteriorul este personalizat cu jante de 21 de inch din aliaj. Cireaşa de pe tort este însă ceasul ediţie limitată Breitling Le Mans care vine la pachet cu fiecare exemplar.

Urmareste Automarket
Bentley a anunţat că va produce doar 48 de unităţi din fiecare model şi că fiecare exemplar va fi configurat în aşa fel încât să onoreze cei şase piloţi.
Vor fi disponibile şase pachete diferite, fiecare cu o combinaţie unică de culori pentru exterior şi interior.

Noile ediţii Bentley Mulsanne şi Continental GT Le Mans vor fi disponibile exclusiv în Statele Unite, comenzile urmând a fi plasate la jumătatea acestui an.

Comentarii (4)

  • antiqua
    modelul acesta de la bentley e...absolut superb ...dar eu ,sincer,deja m-am saturat de el ,freaca acest model de ani buni tot felul de editi facelifturi si alte si alte...........nu mai stiu ce.mulsanul e foarte reusit dar jantele din poza nu merg de nico culoare pe el.aici la noi intr-un orasel apropiat apar tiganocii cu jaguaruri si 7 s a8 dar mai nou si cu x6 cu jante imenseeeeeeeee si cauciucuri cu talon de nici 50(mai ales pe x6} deci cand i-am vazut rotile la acest mulsane...mi-am amintit de ...
    4 3
  • Mi-as dori si eu un GT din acesta.
    7 0
  • Adrian
    Masina a fost reusita cand a aparut. Acum cu acest facelift este chiar hidos spatele ala. In rest e ok dar totusi e nevoie de ceva nou. Tehnic este ireprosabil.
    3 6
  • Aleg fara indoiala BMW M6 Power Shift Race
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru