Bentley pregătește un concept aniversar cu ocazia centenarului mărcii: prototipul va indica viitoarea direcție de design a companiei

de Cornel Șocariciu
Luni, 27.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia centenarului Bentley, conducerea companiei a decis lansarea unui nou concept. Acesta ar urma să dicteze noua direcție de design a companiei britanice.

Anul acesta, constructorul britanic Bentley aniversează 100 de ani de la înființarea companiei. Pentru a sărbători frumoasa vârstă, reprezentanții producătorului au pregătit o mulțime de surprize dedicate fanilor mărcii.

Conform declarațiilor făcute de Adrian Hallmark, șeful companiei britanice, în luna iulie va fi prezentat un concept aniversar. Acesta va reprezenta viziunea producătorului cu privire la noua eră și anunță viitoarea direcție de design a companiei.

"Trebuie să vă așteptați la un concept care să ofere indicii cu privire la viitor și la modul în care vor arăta modelele Bentley. Tehnologia pe care o pregătim este una care va putea fi integrată la nivelul vehiculelor de serie. Nu vrem să expunem o navă spațială, ci ne dorim să venim cu un concept pe care toți să îl recunoască și să îl identifice drept un Bentley", a declarat Stefan Sielaff, directorul de design al companiei britanice.

Tot cu ocazia centenarului mărcii, Bentley pregătește și lansarea noului Flying Spur.

Modelul va fi prezentat în lunile următoare și, conform primelor informații, va fi disponibil alături de un sistem plug-in hybrid. Configurația viitorului sistem de propulsie va fi preluată de pe actualul Bentayga (motor V6 pe benzină de 2.9 litri și un motor electric).

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru