Centenar bentley

Luni, 01 Iulie 2019 | Concepte

Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.
Joi, 27 Iunie 2019 | General

Petrecere în aer liber: Bentley aduce la Goodwood 30 de modele speciale cu ocazia aniversării centenarului mărcii

Bentley va expune 30 de modele speciale în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 4 - 7 iulie. Pe lista britanicilor se află câteva exemplare care au făcut istorie în motorsport.
Luni, 27 Mai 2019 | Concepte

Bentley pregătește un concept aniversar cu ocazia centenarului mărcii: prototipul va indica viitoarea direcție de design a companiei

Cu ocazia centenarului Bentley, conducerea companiei a decis lansarea unui nou concept. Acesta ar urma să dicteze noua direcție de design a companiei britanice.
Luni, 22 Aprilie 2019 | General

Divizia Bentley Home a pregătit câteva piese de mobilier cu ocazia centenarului mărcii: fiecare produs va fi asamblat manual în doar 100 de unități

Bentley Home a lansat trei piese de mobilier cu ocazia centenarului companiei britanice. Noua colecție include un scaun, un birou și un taburet, iar fiecare dintre produse va fi asamblat manual în doar 100 de unități. Colecția pregătită de divizia britanicilor a fost expusă în cadrul Salone del Mobile din Milano.
Joi, 24 Ianuarie 2019 | Modele noi

Sărbătoare în cadrul Bentley: britanicii aduc la Geneva un model special cu ocazia centenarului mărcii

În 10 iulie 2019, Bentley aniversează 100 de ani de existență. Pentru a marca acest moment, britanicii pregătesc un model special inspirat de vechile versiuni care s-au impus în cursa de 24 de ore de la Le Mans între 1927 și 1930.
Sambata, 04 August 2018 | General

Bentley lansează o carte cu ocazia centenarului: britanicii au pregătit imagini de colecție într-un volum care cântărește 30 de kilograme

În 10 iulie 2019, Bentley aniversează 100 de ani de existență. Pentru a marca acest moment, britanicii pregătesc o carte specială cu imagini de colecție, dar și cu informații despre modelele care au stabilit noi tendințe în secolul XX.

Tag-uri similare

Bentley, centenar bentley, carte bentley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru