Bentley se pregătește de adoptarea modei electrificării: în plan există Bentley-uri hibride plug-in și full-electrice

de Petre Barac, Foto: Bentley
Vineri, 15.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Bentley, Wolfgang Durheimer, a dezvăluit că dezvoltarea mașinilor electrice este o prioritate pentru compania britanică pe care o conduce.

După ce Ferrari și Lamborghini au anunțat că nu au planuri să dezvolte mașini full-electrice, Wolfgang Durheimer a declarat că “electrificarea” este o prioritate pentru Bentley. El a precizat că modelele Continental GT și Bentayga vor primi versiuni plug-in hybrid, urmate la scurt timp de variante electrice.

Dincolo de viitorul “electric” al lui Bentley, CEO-ul companiei a menționat că ia în calcul și o variantă coupe pentru SUV-ul Bentayga, precum și o versiune cu patru uși pentru Continental GT, cu numele de Continental Type R.

Pe lângă Bentley, neamțul conduce și destinele Bugatti. Durheimer a mai spus că hypercar-ul Chiron este “sold out” pentru următorii patru ani, toate cele 300 de unități disponibile din totalul de 500 fiind deja vândute. El nu a exclus varianta “electrificării” pentru Chiron, dar spune că o decizie va fi luată după 2019.

Wolfgang Durheimer este așteptat să renunțe la șefia Bugatti în favoarea lui Stephan Winkelmann, directorul de la Audi Sport.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru