Bentley și-a mărit vânzările cu 50% în ianuarie: “Cele mai multe comenzi au venit din China”

de Paul Cosma
Miercuri, 17.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a înregistrat o creștere de 50% a vânzărilor în prima lună a anului, datorită unui număr “extraordinar” de comenzi din partea clienților chinezi.

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sau criza globală de semi-conductori nu au perturbat, până acum, activitatea Bentley, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Adrian Hallmark. 

După un 2020 plin de provocări, producătorul din Crewe a început 2021 cu dreptul, cu un ajutor consistent din Asia. 

Șeful Bentley a declarat pentru agenția Reuters că vânzările au fost peste așteptări în ianuarie, motivul fiind cererea ridicată din partea clienților chinezi. 

“China a înregistrat o performanță extraordinară la nivel global în ceea ce privește comenzile, peste așteptările noastre obișnuite,” a spus Hallmark. 

Bentley a obținut un record de vânzări anul trecut, cu circa 11.200 de unități, în creștere ușoară față de 2019, cu toate că producția sa a fost oprită sau redusă pentru circa 4 luni. Cel mai căutat model a fost Bentayga, cu 37% din vânzările totale.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Cristi Taraba
    Nici nu ma mira,ati vazut revelionul de acum o luna jumatate din Wuhan,China? Epicentrul carcalacului? Nu? Va spun eu,cand toata Europa si America stateau inchisi in case,acolo se sarbatorea in strada cu mii de oameni fara botnite si fara distantari sociale.Cautati imaginile pe net,apoi cautati si de la noi,cum batea vantul la Londra sau New York. Vedeti cum se invarte economia la ei? Ca ne sapam noi groapa programat se vede? Cautati oficial si numarul de decese,4,636 la un miliard jumatate de locuitori,oficial au sub 3 morti la milion.Acum aliniarea cu masca pe bot la injectie,ati salvat destul lumea de gripa stand la parnaie in case.
    15 8
  • Yo Tzio Mping
    Ai incredere in datele furnizate de guvernul chinez? Yo nu.
    12 5
  • @tzio mping shyio
    Dar tu ai incredere in datele furnizate de europeni si americani? Nu uita ca la galbejiti s-a inchis un singur oras,Wuhan-ul,de exemplu Shanghaiul a fost tot timpul deschis,inclusiv aeroporturile,au putut sa zboara fara restrictii oriunde au dorit.
    11 6
  • Mikuza Hain Gang
    Nu am incredere nici in americani, nici in europeni si cu atat mai putin in chinezi.

    Zici ca au tinut deschise aeroporturile. Normal, trebuiau sa imparta virusul la toti.

    Sa ne aducem aminte cand Trump a suspendat zborurile din China. cat de mult au sarit de kur in sus unii. Ca discriminare bla bla bla etc.
    Vrem nu vrem virusul e chinezesc. Trump dixit.
    Stangistii nu ma luati in catare ca nu sunt trumpist, dar in privinta Chinei a avut dreptate.
    12 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru