BMW i8 facelift ajunge în apele dominate de M3: hibridul va oferi 420 de cai putere și mai multă autonomie în modul electric

de Cornel Șocariciu
Duminica, 04.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW pregătește o versiune revizuită pentru i8. Hibridul de performanță va avea 420 de cai putere și autonomie îmbunătățită.

BMW continuă dezvoltarea modelelor care fac parte din gama i. Zilele trecute am aflat că i3 facelift va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar nemții vor oferi și o versiune de performanță pentru citadinul electric.

Acum, presa din Marea Britanie ne oferă noi informații despre i8 facelift. Hibridul de performanță al nemților ar urma să ajungă pe piață în 2018 și promite îmbunătățiri consistente.

Exteriorul va avea ceva retușuri în zona spoilerelor și a blocurilor optice, în timp ce interiorul va primi cel mai recent sistem de infotainment dezvoltat de BMW. Cea mai interesantă modificare va avea loc sub capotă. În acest moment, BMW i8 oferă 362 CP dintr-un propulsor pe benzină de 1.5 litri și un motor electric. Versiunea revizuită a lui i8 va utiliza același sistem de propulsie, dar puterea totală ar urma să crească la 420 CP.

Esential 420 de CP ar urma să ofere viitorul BMW i8 facelift.
De asemenea, zvonurile anunță și integrarea unui set de baterii ceva mai generos.
În prezent, i8 mizează pe o baterie de 7.1 kWh, dar versiunea cu facelift ar urma să folosească o baterie cu o capacitate de 10 kWh.

Pe lângă i8 facelift, BMW lucrează și la versiunea decapotabilă i8 Spyder. Cele două variante ar urma să fie prezentate simultan.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru