BMW iX3 vine peste doi ani: primul model dintr-o gamă de SUV-uri electrice pregătite de bavarezi

de Petre Barac
Joi, 01.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va lansa în 2020 o versiune 100% electrică pentru SUV-ul X3, iX3 urmând să devină primul model dintr-o gamă de SUV-uri electrice pregătite de constructorul german.

Anul trecut, BMW a înregistrat toate numele de la iX1 la iX9, o sugestie a faptului că nemții vor lansa mai multe SUV-uri electrice în următorii ani.

Primul pe listă va fi iX3, versiunea electrică pentru BMW X3 care va apărea peste doi ani.

Un prototip iX3 a fost surprins deja în teste într-o regiune din nordul Europei, acolo unde bateriile modelului au fost puse la încercare în condițiile unor temperaturi cu mult sub 0 grade.

Nu există date oficiale cu privire la denumirea finală, dar se pare că există șanse mari ca iX3 să rămână numele primului model din gama de SUV-uri electrice de la BMW.

Platforma pe care va fi construit iX3 va găzdui și alte 11 modele electrice ale constructorului german, urmând ca acestea să fie lansate până în 2025.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • Hai sa facem o masina electrica, sa fie eco. Si daca tot o facem , hai sa o facem ne-necesar de mare si de grea, ca sa fie mai ineficienta energetic, gen SUV. Ah, si daca tot facem un SUV electric, hai sa il facem sa nu mearrga off-road. Absolut genial!!
    3 8
  • Cineva
    @eee
    Iar aberezi baiete ?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru