BMW M6 Coupe Fire Orange - exemplar unic pentru un pilot DTM

de Bogdan Mirică
Vineri, 23.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Individual, divizia de personalizare a constructorului german, a creat un exemplar unic M6 Coupe Fire Orange pentru pilotul DTM Marco Wittmann.

Atunci când alergi pentru BMW într-unul dintre cele mai importante campionate din lume, DTM, ai posibilitatea de a intra în posesia unor maşini cu personalitate. Este şi exemplul lui Marco Wittmann, pilotul echipei BMW Team RMG în Campionatul German de Turisme.

Acesta a apelat la divizia de personalizare BMW Individual pentru a-şi crea un M6 Coupe cu adevărat special. Wittmann a început cu o culoare unică, Fire Orange, care, de altfel, dă şi numele maşinii.

Pentru a crea un contrast suficient, BMW Individual completează pachetul vizual cu un acoperiş negru, cu carcase negre pentru oglinzile laterale şi cu un plastic lucios pentru grilă şi pentru conturul geamurilor, de asemenea negru.

Esential 560 de cai putere dezvoltă BMW M6 Coupe.
Interiorul continuă combinaţia de culori, scaunele fiind tapiţate cu piele neagră Merino, cusută cu aţă portocalie Kyalami Orange. De asemenea, fibra de carbon este combinată la rândul ei cu plastic Fire Orange.

Modificările BMW Individual se opresc aici, ceea ce înseamnă că sub capotă Wittmann se va bucura de acelaşi motor V8 de 4.4 litri, capabil să ofere 560 de cai şi 680 Nm, suficient pentru a propulsa maşina de la 0 la 100 de km/h în doar 4.2 seconds.

Viteza maximă poate ajunge la 250 sau 305 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru