BMW DTM

Luni, 27 August 2018 | Motorsport

Debutant la 51 de ani: locul al cincilea pentru Alessandro Zanardi în a doua cursă de DTM de la Misano

Alessandro Zanardi, pilot oficial și ambasadorul mărcii BMW, a avut un weekend bun pe circuitul de la Misano. Pilotul italian a terminat cusa de duminică din cadrul DTM pe poziția a cincea, în ciuda faptului că pentru etapa desfășurată sub lumina reflectoarelor a ales să piloteze fără protezele pentru picioare.
Joi, 09 August 2018 | Reportaj

Shell Drive On Experience: o zi de vis pe circuit alături de Thierry Neuville, Dani Sordo și Augusto Farfus

Pentru a onora momentul lansării noii game de lubrifianți Helix Ultra, Shell ne-a invitat în sudul Franței pentru o zi de vis pentru un pasionat de motorsport: copilot al lui Thierry Neuville în Hyundai i20 WRC și al lui Augusto Farfus într-un BMW M4.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Feature

REPORTAJ: Maghiarii, DTM-ul şi autostrăzile

Hungaroring este cel mai apropiat circuit la standarde internaţionale. Se află la 850 km de Bucureşti şi poţi ajunge acolo după un drum de o zi. Etapa DTM care a avut loc în weekend-ul trecut a fost o ocazie bună de a testa noile segmente de autostradă către capitala Ungariei.
Vineri, 23 Mai 2014 | Modele noi

BMW M6 Coupe Fire Orange - exemplar unic pentru un pilot DTM

BMW Individual, divizia de personalizare a constructorului german, a creat un exemplar unic M6 Coupe Fire Orange pentru pilotul DTM Marco Wittmann.
Luni, 19 Mai 2014 | Reportaj

Povestea lui Andrei Bellu, românul care s-a confruntat cu ego-ul lui Schumacher şi l-a învăţat pe BMW M3 E30 să frâneze

Şi-a început cariera la Dacia şi s-a pensionat la BMW. Se numeşte Andrei Bellu şi este românul care a contribuit la dezvoltarea primului BMW M3 şi la introducerea ABS-ului la Le Mans.
Luni, 19 August 2013 | Motorsport

BMW M4 va alerga în DTM în sezonul 2014

Directorul diviziei de motorsport de la BMW a confirmat faptul că marca va folosi viitorul M4 în competiţii începând cu sezonul 2014.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Feature

REPORTAJ: Martori la reuşita istorică BMW în DTM

Am fost prezenţi pe Hockenheimring când s-a scris o pagină de istorie a motorsportului. BMW a reuşit să obţină toate cele trei titluri puse în joc în DTM cu o victorie istorică, obţinută in extremis în ultima cursă a sezonului.
Marti, 17 Iulie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am trăit emoţia DTM pe Stadionul Olimpic din Munchen

Rivalitatea granzilor BMW Audi şi Mercedes se mută adeseori şi pe circuit. În DTM, publicul german trăieşte emoţia unei competiţii în care toţi sunt, înainte de toate, prieteni.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Motorsport

OFICIAL: BMW se întoarce în DTM în 2012

BMW se va reîntoarce în campionatul DTM la 18 ani de la părăsirea acestuia. Mario Theissen, şeful diviziei de Motorsport de la BMW, a confirmat astăzi zvonul lansat în urmă cu câteva luni.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Motorsport

OFICIAL: BMW revine in DTM in 2012

BMW li se alatura celor de la Audi si Mercedes in 2012 in Campionatul German de Turisme. Competitia germana va deveni astfel unul dintre polii motorsportului mondial.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, DTM, BMW DTM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru