BMW M6 primește un pachet Competition mai puternic

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 17.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a prezentat un pachet Competition mai puternic pentru modelel M6 Coupe, Gran Coupe și Convertible. Pachetul oferă un total de 600 CP, mai mult cuplu și noi reglaje ale șasiului pentru performanțe dinamice îmbunătățite.

Începând cu luna iulie a acestui an, BMW va oferi un nou pachet Competition dedicat modelelor BMW M6 Coupe, M6 Gran Coupe, și M6 Cabriolet. Acest pachet permite motorul V8 Twin Turbo de 4.4 litri să producă 600 CP și 700 Nm. Față de modelul standard, creșterea este de 40 cai putere și de 20 Nm.

Datorită puterii mărite, BMW M6 Coupe cu pachet Competition poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.9 secunde, iar de la 0 la 200 km/oră în 11.8 secunde, în timp ce M6 Cabriolet poate efectua același sprint în 4 secunde. Toate modelele M6 echipate cu acest pachet au o viteză maximă de 250 km/oră, limitată electronic. Dacă se dorește, viteza maximă poate fi crescută la 305 km/oră prin comandarea pachetului opțional M Driver. 

Pe lângă performanțele îmbunătățite, pachetul Competition aduce modificări și la capitolul suspensie prin adăugarea de arcuri și amortizoare noi. Modelel au un sistem de direcție revizuit, un diferențial Active M modificat și un sistem DSC cu setări sportive.

Alte elemente distinctive ale modelelor M6 cu pachet Competition sunt evacuările finisate în culoarea negru crom, precum și jantele de aliaj de 20 inch cu design M.

Via BMW

Comentarii (2)

  • Scorpionul.negru
    O racheta. Nava spatiala e ! Bvo BMW. Pacat ca in Romania nu ai ce face cu ea.
    5 0
  • Cum sa nu ai ce face cu ea? Poti sa o parchezi pe banda 1 sa incurci circulatia, poti sa f**i in ea sau chiar poti sa circuli regulamentar cu ea...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru