FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu BMW M6 Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul BMW M6 Coupe.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu versiunea coupe a viitorului BMW M6. Modelul este la cea de-a treia generaţie, iar prototipul din imagini prezintă cel mai subţire strat de camuflaj de până acum. În curând, modelul ar putea să circule fără niciun fel de camuflaj. După cum ştiţi, BMW M6 Coupe este echipat cu un motor V8 twint-turbo de 560 CP şi 680 Nm. Unitatea este împărţită cu M5, fratele său sedan care a debutat în urmă cu câteva zile. În cazul lui M5, acceleraţia de la 0 la 100 km/h se efectuează în doar 4.4 secunde, deci ne putem aştepta la un timp şi mai bun din partea lui M6 Coupe.

Ne aşteptăm ca o bună parte din elementele de design prezente pe exemplarul din imagini să ajungă şi pe versiunea de producţie a lui BMW Gran Coupe, inclusiv bara de protecţie spate cu difuzor de aer integrat, dar fără cele patru ţevi de evacuare - aceasta fiind o trăsătură a modelelor M.

Debutul lui BMW M6 F12/F13 este aşteptat să aibă loc la finele anului viitor. Modelul va avea tracţiune spate şi ar trebui să fie capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în timp record (mai puţin de 4.4 secunde), în timp ce viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h.

Dacă modelul va fi oferit în compania pachetului M Driver, viteza maximă ar putea să se apropie de 300 km/h.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • dar nu v-a avea puterea putin mai mare ca a lui m5?
    0 0
  • @cpr
    Nu.
    Generaţiile precedente ale lui M6 şi M5 împărţeau motorul şi transmisia. Aşa este cazul şi cu X5 M şi X6 M, ca fapt divers.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru