BMW M8 Competition tunat de Manhart: 823 CP, 1.070 Nm și producție limitată la 10 exemplare

de Alexandru Monenciu
Sambata, 08.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manhart a dezvoltat pachetul de tuning MH8 800 pentru BMW M8 Competition. Cu ajutorul îmbunătățirilor cuprinse în acest pachet, motorul V8 twin-turbo, de 4.4 litri, dezvoltă acum 823 de cai putere și 1.070 Nm cuplu.

Pentru germanii de la Manhart, cei 625 de cai putere cu care vine BMW M8 Competition din fabrică nu sunt destui. Tocmai de aceea, compania de tuning a dezvoltat acum pachetul MH8 800, special pentru coupe-ul de performanță al producătorului din Munchen.

În primul rând, motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, a primit turbine noi, un intercooler mai mare, admisie din carbon și un sistem de evacuare din inox. Unitatea dezvoltă acum 823 CP și 1.070 Nm cuplu.

Au urmat și alte modificări. Spre exemplu, arcurile standard au fost înlocuite cu unele KW, jantele au acum diametrul de 21 de inch, iar tunerul le pune clienților la dispoziție și un pachet cu elemente exterioare din fibră de carbon.

Manhart nu a precizat prețul acestor modificări, dar știm că producția va fi limitată la doar 10 exemplare.

via Manhart

Comentarii (3)

  • O masina adevarata, cum in curand n-o sa se mai faca. Din pacate...
    5 1
  • inexorabil
    @ss, subscriu instantaneu, dar uite că forma de viaţă de deasupra noastră (carevasăzică, “superioară”) se îndârjeşte să se convingă pe sine că n-ar fi deloc aşa…Mai mult, distanţa care o desparte pe vulpe de struguri este astronomică; măcar să fi zis că-s acri.
    2 1
  • @inexorabil, nici n-are rost sa-l bagam in seama. O sa creada ca "ideea" lui fixa are pe undeva o logica si e importanta
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru