BMW M850i Cabrio tunat de Manhart: 715 CP și elemente aerodinamice din carbon

de Alexandru Monenciu
Sambata, 13.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german Manhart a dezvoltat un pachet de tuning MH8 700 pentru BMW M850i Cabriolet. Cu ajutorul lui, motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, dezvoltă peste 700 de cai putere.

Cu 625 de cai putere sub capotă, BMW M8 Competition Cabriolet este cea mai puternică decapotabilă din portofoliul constructorului german de automobile. Dar germanii de la Manhart s-au gândit și la cei care și-au achiziționat un M850i Cabriolet și vor mai mult de la motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri.

Tunerul a dezvoltat pachetul MH8 700 care include, pentru început, turbine noi, intercooler nou, filtre de aer sport și o resoftare ECU. Toate acestea cresc puterea agregatului la 715 CP și 925 Nm cuplu. Transmisia a fost, la rândul ei, îmbunătățită.

Pachetul tehnic mai include un sistem de evacuare din inox, cu terminații îmbrăcate în carbon sau în strat ceramic. Totodată, arcurile H&R coboară garda la sol cu 30 de milimetri. Sistemul de frânare a rămas nemodificat.

Din punct de vedere estetic, decapotabila din Munchen a primit elemente aerodinamice din fibră de carbon, jante cu diametrul de 20 de inch și accente exterioare aurii. Fibra de carbon poate fi regăsită, din plin, și la interior.

via Manhart Performance

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Aş minţi dacă aş declara că nu mă fascinează exemplarul în speţă. Punct şi de la capăt.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru