BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X6

de Sebastian Toma
Sambata, 06.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia M de la BMW a realizat un pachet de accesorii pentru noul X6. Acesta include şi modificări pentru motorizările xDrive30d şi xDrive35i care le ridică nivelul de performanţă fără a modifica valoarea consumului mixt sau a emisiilor de CO2.

BMW M, divizia de performanţă a mărcii germane, a realizat un pachet de accesorii originale pentru modelul X6. Acestea asigură un design schimbat şi performanţe superioare pentru BMW X6 fără a-i afecta în vreun fel garanţia sau valoarea. Fiecare element al pachetului este disponibil individual, deci clientul poate să aleagă doar anumite elemente pentru personalizarea maşinii.O noutate este introducerea unui sistem numit BMW M Performance Drive Analyser, care implică un conector montat la nivelul mufei de diagnoză a maşinii şi care transmite prin Bluetooth informaţii de telemetrie către telefonul utilizatorului, conectat în prealabil la aplicaţia dedicată BMW M. Şoferul poate să studieze toate datele salvate după fiecare călătorie, pentru a putea monitoriza mai atent performanţele maşinii sale.

La nivel estetic, BMW X6 poate primi un pachet aerodinamic dedicat. Acesta include un splitter pentru bara faţă realizat din fibră de carbon, difuzor de aer spate integrat în bara de protecţie, spoiler spate şi ornamente suplimentare pentru posteriorul vehicului. Toate elementele aerodinamice sunt construite manual din fibră de carbon, cum sunt şi capacele oglinzilor laterale cu finisaj lucios special.

Capacele oglinzilor laterale sunt fabricate manual din fibră de carbon de specialiştii BMW M.

Urmareste Automarket
Pachetul estetic BMW M Performance n-ar fi fost complet fără gama de jante din aliaj de 21 de inch finisate în două nuanţe, fiind oferite patru modele diferite pentru X6, oricare dintre ele fiind cu 1.5 kilograme mai uşoare decât jantele standard datorită procesului de fabricaţie. Bara de protecţie spate prezintă şi ea un set de tips-uri cromate ale sistemului de evacuare din oţel inoxidabil, realizat tot de divizia BMW M, care îi aduce modelului un sunet mai plăcut.
Pentru interiorul lui X6, divizia M a integrat LED-uri în ornamentele din oţel inoxidabil ale pragurilor laterale, preşuri speciale, ornamente din fibră de carbon, un volan sport multifuncţional şi mai multe accesorii care îi conferă SAV-ului german un aspect mai sportiv.

Aşa arată ornamentele din fibră de carbon şi Alcantara aduse interiorului lui X6 de pachetul M Performance.

Esential 19 inch este diametrul celor mai mari discuri de frână frontale disponibile pentru BMW X6 în gama de accesorii M Performance.
Oferta BMW M Performance pentru mărirea nivelului de putere şi cuplu motor asigurat de motorizările lui X6 este disponibilă doar pentru propulsoarele aferente versiunilor xDrive30d şi xDrive35i. În cazul motorizării diesel, pachetul aduce o urcare de la 258 CP şi 560 Nm la 277 CP şi 585 Nm şi reduce timpul 0-100 km/h cu 0.2 secunde. Motorizarea alimentată cu benzină urcă de la 306 CP şi 400 Nm la 326 CP şi 450 Nm, care îi aduce o îmbunătăţire cu 0.5 secunde a acceleraţiei de la 0 la 100 km/h. Ambele motorizări primesc un sistem de frânare mai performant odată cu pachetul pentru creşterea puterii, care implică discuri de frână frontale de 18 inch. Opţional, există posibilitatea comandării discurilor de frână cu diametrul de 19 inch pentru puntea faţă, care sunt asociate unui set de etrieri albaştri care poartă logo-ul BMW M.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru