BMW Seria 2 Cabriolet a intrat astăzi în producţie în locul lui Seria 1 Cabriolet

de Sebastian Toma
Luni, 03.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a introdus în producţie Seria 2 Cabriolet, înlocuitorul lui Seria 1 Cabriolet. Decapotabila va fi fabricată la uzina BMW din Leipzig, Germania.

BMW Seria 2 Cabriolet a intrat în producţie la uzina BMW din Leipzig. Noua decapotabilă a germanilor este urmaşul celui mai popular model din segment, Seria 1 Cabriolet, care a realizat peste 130.000 de unităţi vândute la nivel mondial pe parcursul existenţei sale. În raport cu predecesorul său, Seria 2 Cabriolet are o caroserie mai lungă şi mai lată, iar ecartamentul şi ampatamentul au fost mărite. Aceste schimbări îi aduc un interior mai spaţios, iar caroseria nouă are o rigiditate torsională mărită cu 20% şi proprietări aerodinamice superioare rivalilor.

BMW Seria 2 Cabriolet, urmaşul lui Seria 1 Cabriolet, prezentat oficial

Gama Seria 2 Cabriolet are patru motorizări în ofertă, dintre care una este diesel. Toate motorizările respectă normele Euro 6, au sistem Start-Stop în standard, sunt disponibile atât cu transmisie manuală, cât şi cu transmisie automată şi beneficiază şi de sistemul Driving Experience Control, de la care pot fi comutate modurile de rulare ale vehiculului. Singurul diesel din ofertă este 220d Convertible, echipat cu o motorizare de 190 CP şi 400 Nm, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.5 secunde şi anunţă un consum mediu de numai 4.4 litri la sută.

Versiunea entry-level este denumită 220i Cabriolet şi are un motor de 184 CP şi 270 Nm, care o ajută să accelereze de la 0 la 100 km/h tot în 7.5 secunde şi să anunţe un consum mixt de 6.5 litri la sută. Al doilea motor alimentat cu benzină din gamă este 228i Convertible, frate de motorizare cu BMW 328/428i, ceea ce înseamnă că are 245 CP şi 350 Nm. Vârful gamei şi modelul de performanţă din oferta Seria 2 Cabriolet este M235i Convertible, care livrează 326 CP şi 450 Nm şi îl poate propulsa pe modelul mai sus menţionat de la 0 la 100 km/h în doar 5.2 secunde.

Urmareste Automarket
Alături de Seria 2 Cabriolet, fabrica BMW din Leipzig mai produce şi modelele Seria 2 Coupe, Seria 2 Active Tourer, BMW X1, Seria 1 şi seria specială de producţie a hibrizilor i3 (inclusiv versiunea electrică) şi i8. BMW va oferi în gama Seria 2 Cabriolet numeroase opţiuni de personalizare începând cu luna februarie a anului 2015, printre care se remarcă echiparea Advantage şi liniile de design Luxury Line, Sport Line sau pachetul M Sport.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru