BMW Seria 3 Touring ar putea primi o nouă versiune diesel de top: M340d xDrive Touring va oferi 326 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 06.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În prima parte a anului viitor, actuala generație Seria 3 Touring ar putea primi o versiune diesel de top. Nemții pregătesc un motor de 3.0 litri cu 326 de cai putere și 680 Nm.

În urmă cu doar câteva săptămâni, BMW a publicat o galerie foto și o serie de informații noi referitoare la versiunea Seria 3 Touring M340i xDrive (foto). Cea mai potentă versiune a break-ului de clasă medie oferă 374 de cai putere și 500 Nm.

Acum, surse apropiate companiei bavareze spun că în scurt timp vom face cunoștință cu o nouă versiune diesel de top. Vocile menționează o variantă Seria 3 Touring M340d xDrive pe care o vom vedea în premieră în prima parte a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Pentru noua variantă, nemții vor miza pe motorul diesel de 3.0 litri folosit și în cazul modelelor X3 M40d și X4 M40d. Propulsorul oferă 326 de cai putere la 4.400 rpm și 680 Nm între 1.750 și 2.750 rpm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Atât X3 M40d, cât și X4 M40d accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde. În cazul viitorului break M340d xDrive, acest timp ar urma să fie îmbunătățit cu cel puțin 0.2 secunde.

În prezent, cea mai generoasă versiune diesel din gama Seria 3 Touring oferă 265 de cai putere și 580 Nm.

Via | BMWBlog

Comentarii (3)

  • Asta da distrugator de Autobahn-uri
    14 0
  • Costel
    abordare justa si cat se poate de onesta din partea BMW iar pentru asta munchenezii ar merita sa se bucure de deferenta tuturor , ii cat se poate de necesar un balans optim intre motoarele cu combustie interna pentru enoriasii clasei medii de lux care merita cu prisosinta un astfel de propulsor divin ca performante si totodata dumnezeiesc din perspectiva consumului de carburant iar din prima parte a anului viitor gama propulsoarelor BMW aferente segmentului D nu va mai putea fi considerata corigibila ca pana acum ci ireprosabila , fara cusur
    5 0
  • someone
    si din acest model va aparea alpina B3 care va avea cca 350 cai: even better
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru